3 point mod nyoprykkerne

5. august 2022 - Hvidovre Fodbold

Trods midtugens pokalnederlag til Helsingør, havde over 1100 taget turen til Pro Ventilation Arena, for at se Hvidovre mod nyoprykkerne fra Hillerød Fodbold. Og de skulle ikke komme til at gå forgæves. Hillerød startede med at stå langt tilbage, og det var et Hvidovremandskab, der var i totalt dominans, i kampens indledning. Bortset fra en enkelt kontra til Hillerød efter 5 minutter, der kunne være endt værre, så var det HIF, der havde bolden på fødderne. Det resulterer i, i det 11. minut, at Marcus Lindberg forsøger sig med et langskud, der pareres ud i siden. Her opsnapper Magnus Lysholm bolden, og sender den fladt tilbage i feltet, hvor Andreas Pyndt står helt fri, og med en flad afslutning, sender han Hvidovre i front. Det næste kvarters tid bliver en fortsættelse, hvor HIF stadig har bolden mest. I det 25 minut får HIF en dødbold, som Christian "Greko" Jacobsen sørger for at sende i nettet til yderlige føring 2-0. Efter en halv time kommer Hillerød frem til en mulighed, men Filip Djukic er på plads, og han kommer godt ned og parerer. Det bliver til et par løse muligheder mere, men der kommer ikke yderligere scoringer i 1. halvleg, som HIF har helt styr på.

I anden halvleg kommer Hillerød længere frem på banen, men de bliver stadig ikke rigtigt farlige. Bortset fra et gennembrud i det 55. minut, hvor Hillerød-spilleren bliver nedlagt i det kriminelle felt. Dommeren peger på pletten og straffe til Hillerød. Hillerøds Asger Højmark-Jensen, sættes til at sparke, og han sætter bolden næsten midt i målet, på trods af, at Filip Djukic får den ene hånd på, da han kaster sig til den rigtige side. 2-1. Blot 3 minutter senere får HIF et frispark nogle meter inde på Hillerøds halvdel. Andreas Pyndt sender bolden ind i feltet til modsatte stolpe, hvor den sendes tilbage i feltet. Her står Daniel Stenderup godt placeret, og sikkert får han sendt Hvidovre yderligere i front. Vi skal helt hen til kampens 67. minut, førend Hillerød får det første hjørnespark, som ikke resulterer i scoring. I resten af halvlegen får Andreas Kiel Smed en friløber, som sendes over mål, og Magnus Fredslund forsøger at lægge bolden over Hillerøds målmand, på et frispark ved midterlinjen, men der kommer ikke noget ud af dette. Så det ender med en sejr til HIF på 3-1.

Assistenttræner, Christian Grønbæk: Vi spiller en rigtig flot 1. halvleg, hvor vi får spillet bolden godt rundt, og får mange chancer. Vi har en god ro og holder Hillerød fra chancer. I anden halvleg virker det til, at vi bliver bange for at tabe, og spillet bliver lidt forkrampet. Men vi får de tre point, og vi er rigtigt tilfredse med arbejdsindsatsen.