Bare ikke godt nok

29. maj 2017 - Hvidovre Fodbold

Søndag eftermiddag gæstede Greve Kæmpernes Arena. Det burde have været en overkommelig opgave for Hvidovre, da Greve indtil dagens match kun havde vundet en kamp i forårs sæsonen over Brønshøj.

Det skulle dog vise sig anderledes. Allerede efter 5 minutter havde Greve et forsøg på stolpen og et nyt på riposten som dog blev blokeret. Bolden trillede frem og tilbage derfra og i 8. minut havde Christopher Østberg et godt hovedstød efter et hjørnespark til Hvidovre. I minuttet efter havde Alexander Lazarevic et hovedstød efter et fint opspil. Efter 13 minutter var Magnus Fredslund tæt på efter hjørnespark. I det 20 minut havde Louka Andreassen en godt hug langt udefra. Lige ved og næsten er som bekendt lige langt  - bolden ville bare ikke i mål.

I det 23. minut havde Greves Filip Bidstrup et farligt forsøg da han som en raket fløj op ad højresiden med god boldsikkerhed. Heldigvis for Hvidovre førte det ikke til noget. Herfra gik det slag i slag i en jævn kedelig halvleg.

I kampens 2. halvleg skulle vi frem til det 54. minut hvor Alexander Lazarevic godt kæmpet fik en friløber som fint blev viderespillet til Casper Løveen Jensen. Sidstnævnte kom dog lige en kende for sent til bolden og endte derfor ufarligt. I det 59. minut diskede Nicolai Johannesen op med et kongeindlæg fra venstrefløjen der dog igen fik lov at fise ud i sandet. I minuttet efter fik Fredslund frispark udenfor feltet og i to forsøg lykkedes det ikke at få bolden i kassen.

I det 63. minut faldt der en advarsel til Hvidovres Martin Nielsen. I samme moment foretog Hvidovre to x udskiftninger. Ind kom Jacob Ingvarsen og Lasse Brandt Hansen og ud gik Alexander Lazarevic og Casper Løveen Jensen. 4 minutter senere kom så dødsstødet fra Greve. Efter lidt klumpspil i Hvidovres felt fik Filip Bidstrup losset bolden i kassen, 0 - 1 til Greve. Magnus Fredslund fik samtidig et gult kort.

Så var det Greves tur til udskiftning i det 70. minut. Ud gik Rasmus Thomsen og ind kom Jakob Sparholt. Kort efter havde Hvidovre et forsøg på mål, men igen lige på målmanden.

Hvidovre foretog sidste udskiftning i det 82. minut Ud gik Fredrik Emil Andersen og ind kom Frederik Simson.

Kort før slut havde Hvidovtre så et forsøg på overliggeren efter et frispark. Til slut i det 92. minut valgte Greve så at foretage en sidste udskiftning for at få lukket kampen. Ind kom Oliver Qvapp og ud gik Rasmus Tangvig Sørensen.

Det var ikke en kamp som går over i historiebøgerne som de 428 tilskuere var vidne til. Vi må konstatere at vejen er lang hvis Hvidovre skal gøre sig gældende i toppen til næste sæson.  Een ting er sikkert - vi mangler i den gran en måltyv. Hvis bare vi kunne omsætte 20% af de chancer holdet genererer ville tabellen se ganske anderledes ud.