Endnu et talent på blokken

11. august 2024 - Stine Kristoffersen

Vi har skrevet endnu en kontrakt med en af vores unge nemlig Julius Lockhart. Julius kom til Hvidovre i sommeren 2022 fra Brøndby, hvor han startede på vores U16 hold. Senere rykkede han videre til U17 hvor hans talent og potentiale, ikke har været til at tage fejl af.

”Vi kan virkelig se en fremtid i ham, så derfor har vi skrevet kontrakt med ham. Vi er ved være trætte af, at hver gang en spiller viser sig frem, hugger de andre klubber dem, så derfor er Julius nu en del af os de næste tre år,” siger sportschef Peter Lassens om underskriften med Lockhart.

Julius bliver nu en del af vores U19 hold, men ligesom Emmanuel Aby bliver han også en del af vores U23 hold og vil til tider indgå i træninger med førsteholdet.

Om kontrakten siger hovedpersonen selv : ”Det er noget, som jeg har arbejdet hårdt for i lang tid, så det er en super fed følelse. Det betyder meget for mig, at klubben tror på mig.”

Lockhart glæder sig til at fortsætte den udvikling, der manifesterede sig for ham i sidste sæson, som han mener var hans klart bedste som ungdomsspiller, og håber på at kunne komme op og blande sig i førsteholdstruppen.

Velkommen til familien Julius!