Fortjent omend beskeden sejr i lokal derbyet

9. august 2017 - Hvidovre Fodbold

Tirsdag aften gik det løs i Pokalen da vennerne fra BK Frem var på besøg.

Kampen blev fløjtet i gang og viste stor intensitet fra start.

Allerede i 2. minut var Kasper Kristensen tæt på med et hovedstød lige over overliggeren. I det 6. minut var det igen tæt på at brænde på for Frem, idet et selvmål var tæt på at blive en realitet.

Så var Frem ellers ved at komme op i tempo og et hårdt skud gik direkte på overliggeren via et indgreb fra Hvidovre keeperen Mikkel Hasling. Omvendt skulle vi frem til det 19. minut da Kim Aabech fik headet lige forbi Frems mål via et godt indlæg fra Alexander Lazarevic. Sidstnævnte og Louka Andreasen strøede i øvrigt om sig med gode afleveringer fra Kanterne. Ren fornøjelse set med HIF-briller.

Allerede i det 21. minut var Hvidovre tæt på igen da Louka Andreasen skød på overliggeren på et indlæg fra Alexander Lazarevic. Så var det BK Frem igen i det 34. minut med en tilsvarende stor chance også på overliggeren. For at det ikke skulle være løgn havde Louka Andreasen så igen et skud lige forbi Frems mål i sekunderne efter.

I det 41. minut var Alexander Lazarevic så igen tæt på med et godt indlæg fra Kim Aabech – men skæbnen ville lige på målmanden.

I 2. halvleg blev Kasper Løween Jensen så sat ind i stedet for Alexander Lazarevic.

Frem måtte indkassere kampens første gule kort i det 52. minutved en forseelse fra Kristoffer Dirksen. Frem foretog så deres 1. udskiftning i det 60. minut. I det 62. minut kom så forløsningen for HIF, da Magnus Fredslund sendte et indlæg ind til Christopher Østberg der lidt kluntet fik høvlet bolden i mål til 1-0.

I det 68. minut blev Lasse Brandt Hansen så sendt på banen i stedet for Kim Aabech. I det 72 minut foretog Frem så deres 2. udskiftning, og ganske få minutter efter – deres sidste udskiftning. Uden det helt store derfra indkasserede HIF’s Charque Bang Sørensen et gult kort i det 78. minut. Det selvsamme skete Frem i det 81. minut.

I det 84. minut blev Frederik Simson så taget ud til fordel for Nicolaj Agger som dermed havde hjemmebane debut for HIF.

Lokummet var for alvor lige ved at brænde på i det 92. minut da Frem satsede hele butikken og var ved at udligne. Dog kom Mikkel Hasling godt ud og bolden blev ramt lige i maven på ham.

De 1.126 herlige besøgende var vidende til en fin kamp, godt med tempo, underholdning og masser af muligheder. Helt fortjent trak Hvidovre det længste strå i den kamp.

Fodbold: Highlights fra HIF - BK. Frem 1-0 from Hvidovre Avis on Vimeo.