HIF har revanche tilgode

16. marts 2017 - Hvidovre Fodbold

FODBOLD: Selv om Aarhus Fremad er placeret lidt længere ned på den overførte stilling til oprykningsslutspillet i 2. division, er det ikke sådan at Hvidovre undervurderer århusianerne før lørdagens spændende premierekamp kl. 15.00 på Kæmpernes Arena/Hvidovre Stadion.

- Det kan vi jo ikke tillade os, selv om jeg synes vort hold er blevet langt bedre og meget modnet i forhold til efteråret, fastslår HIF-træneren Christian Iversen. - Og vi har faktisk revanche tilgode, eftersom vi sidste år tabte til 2-1 til Aarhus Fremad ude, og kun spillede 1-1 på hjemmebane. Så det gælder om at vise hvad vi kan præstere i dette slutspil, og komme med helt frem i pointstillingen.

At der er alvor bag HIF-trænerens ønske og virke, fremgår bl.a. at han ikke var med ved lørdagens sidste testkamp mod HIK, men i stedet tog til Aarhus på spiontogt, for at danne sig et indtryk af den kommende modstander: - Aarhus Fremad tabte 3-1, men jeg vil ikke sige noget om de observationer jeg gjorde, - ud over at der er nogle standardsituationer vi skal passe på og at det er nogle “voksne drenge”, vi skal møde på lørdag