HIF slog Frem 2-0 i træningsturnering

20. juli 2016 - Hvidovre Fodbold

HIF deltager i denne uge i Brønshøjs mini-trænings-turnering. I den indledende kamp var der revancheopgør mod Boldklubben FREM, som vi mødte i sidste hjemmekamp.

Cheftræner Iversen, og assistent Eliasen, havde valgt at spille med to hold, der fik hver sin halvleg i opgøret, så hele truppen kom i kamp.

HIF bragte sig efter 4 minutter foran i kampen på en fræk scoring af Jonas Hebo Rasmussen, der havde set at FREM's 2-meter målmand Simon Bloch Jørgensen, stod lidt langt ude,  og med et lop fra kanten af midtercirklen på Frems banehalvdel bragte han HIF i front.

HIF sad på det meste af kampen, hvor de mange nye ansigter faldt rigtig godt ind og hvor både presspillet og passningerne fungerede rigtigt fint.

Kampen sluttede med en 2-0 sejr til HIF, efter Christopher Østberg, efter hjørnespark i det 70. minut, headede bolden ind ved forreste stolpe, bag FREM's høje keeper.

HIF er dermed i finalen og skal møde vinderen af dagens anden kamp Brønshøj - Vanløse. Her trak Vanløse  det længste strå, efter straffe-spark. Finalen spilles lørdag kl. 15.00 igen på Brønshøjs hjemmebane i Tingbjerg.