J.M. Gulv & Rengøring ApS Naturligt for os at vende tilbage

15. marts 2018 - Hvidovre Fodbold

Samarbejdet mellem J.M. Gulv & Rengøring ApS og Hvidovre Fodbolds A/S startede noget utraditionelt. Om starten fortæller direktør og ejer Michael Karlsen:

”Vi kom ind som partner i Hvidovre Fodbold, tilbage da Hvidovre var at finde i Nordicbet Ligaen. Vi kom primært til, fordi vi havde så meget arbejde i Hvidovre Kommune så det gav god mening at være en del af netværket.

At vi endte med at blive hovedsponsor for holdet var en tilfældighed. Jeg havde et møde med Peter Lassen om et skilt på Hvidovre Stadion, men endte med at gå derfra som hovedsponsor. Det var ugen op til sæsonstart, og holdet havde ikke en hovedsponsor da den sponsor, som var tiltænkt rollen som hovedsponsor var sprunget fra. ”

 

Michael Karlsen er yderst aktiv i netværket, ligesom han også er på stadion til de fleste hjemmekampe. Tilhørsforholdet mellem Michal Karlsen og Hvidovre Fodbold er da heller ikke til at tage fejl af:


”Jeg er selv fra Hvidovre, og vi har som sagt meget arbejde i Hvidovre så selvom vi til dagligt ligger i Albertlund, var det meget naturligt for mig, og firmaet, at komme ”tilbage” til Hvidovre."


Fortæller Michael og sætter nogle ord på netværket i Hvidovre Fodbold:


”Et godt netværk betyder meget. Der er kommet rigtig mange med i netværket her på det sidste, noget som Peter Lassen har haft stor indflydelse på.”

 

J.M. Gulv & Rengøring ApS er en stor virksomhed, som har eksisteret i mange år, og som udfører en lang række opgaver. Michael Karlsen fortæller om virksomheden:

 

"Vi er en gulvvirksomhed, som laver alt med linoleum, trægulve og slibning af gulve mm. Derudover har vi et par rengøringsfolk, som laver slutrengøring i en række boligforeninger. 

Vi er en top professionel virksomhed, som har kørt på, med det her i 15 år.

Vi arbejder under meget stramme tidsplaner, hvilket er et must hvis man som os laver 80 gulve om ugen. Det vi laver mest, og er bedst til, er renovering af flyttelejligheder og trappeopgange.

Vi er på nuværende tidspunkt 28 i virksomheden, men vil gerne være nogle flere, så vi ikke skal sælge så meget videre."