Jungvig belønnes med oprykning til førsteholdstruppen

5. juli 2024 - Stine Kristoffersen

I den kommende sæson får vi glæde af endnu flere unge kræfter på førsteholdet. I går kunne vi fortælle, at Benjamin Meibom forfremmes til førsteholdstruppen, og han får nu fornemt selskab af Nicolaj Jungvig, der ligesom Meibom har været en af de bærende kræfter på U23 mandskabet.

”Han er jo endnu en interessant spiller fra vores akademi. Jeg tror, at halvdelen af vores trup pt. består af drenge fra akademiet, og det synes jeg er kæmpestort,” fortæller sportschef Peter Lassen og fortsætter:

”Der er meget talent ned gennem akademiet, og derfor synes jeg også, at det er stort for en spiller som Jungvig, at han har kunne vise sig så godt frem. Han har ligesom Meibom været med i en længere periode nu og vist sig godt frem. Han har etableret sig på vores U23-hold, og nu skal han så tage det næste skridt,” afslutter Peter Lassen.

Hovedpersonen selv er også glad for at have sin første professionelle kontrakt i hus: ”Det føles stort. Det er noget, jeg har arbejdet mig hen imod i mange år, så det er en fed følelse af stå med,” siger Nicolaj Jungvig og tilføjer: ”Jeg vil gerne blive ved med at udvikle mig, og forhåbentlig få så mange minutter som muligt og en masse rutine, der med tiden kan sikre mig en plads i startopstillingen.”

 

Ligesom med Benjamin Meibom har Jungvig mulighed for at få sin NordicBet Liga debut allerede d. 19. juli mod HB Køge. Billetter til opgøret kan du købe her.