De Unge Kæmper

-

Meld dig ind i vores Ungdomsklub
– DE UNGE KÆMPER!

 

Her bliver du en del af HIF familien og får gratis adgang til alle vores hjemmekampe.

Fordelene ved at blive en del af DE UNGE KÆMPER er mange og spændende. Som medlem får du gratis adgang til alle vores hjemmekampe, hvor du kan opleve spændingen og glæden ved fodbold i fællesskab med andre unge fans. Du bliver en del af HIF-familien, hvor sammenhold og kammeratskab er i fokus. Vores velkomstmail giver dig alle de nødvendige oplysninger, så du nemt kan hente billetter til kampene. Medlemskabet er helt gratis og kræver kun, at du er født i 2009 eller senere. Bliv en del af noget større, og vær med til at støtte dit hold på nærmeste hold!

 

Sådan bliver du medlem:

  • Du skal være født i 2009 eller senere.
  • Du udfylder indmeldes blanketten, herefter modtager du først en bekræftelses mail og inden 48 timer modtager du også en velkomst mail med mere info Du kan udfylde blanketten her
  • Her medlem skal have deres unikke mail. Det vil sige har man flere børn, skal de tilmeldes med hver deres mail adresse. 
  • Prisen for et medlemskab er 0 kr.
  • Hver barn skal være tilmeldt med hver sin mail. Det er derfor ikke muligt at have flere medlemmer tilmeldt på en mail.

Billetter til Hjemmekampene 

I velkomst mailen står der hvordan du aktiverer et reservations kort på shoppen der giver dig adgang til at hente billetter på hjemmekampene. Reservation gælder frem til 48 timer før kick off, her efter bliver billetten sat tilbage i frit salg. 

 

Har du eller dine forældre spørgsmål er I meget velkommen til at skive til duk@hif.dk