500 HIF-huer og handsker

3. marts 2022 - Hvidovre Fodbold

Forrygende forår sparkes i gang med huer og handsker i NordicBet Liga

Når forårssæsonen første hjemmekamp sparkes i gang lørdag den 12. marts på Pro Ventilation Arena mod FC Helsingør, så uddeles der huer og handsker til de første 500 fans på stadion.

Godt nok går vi lysere tider i møde, men der er stadig lidt mørkt og koldt, når klubfodbolden tager hul på sæsonen efter vinterpausen i slutningen af februar. Derfor er det meget passende, at der uddeles lidt at varme sig med til de trofaste fodboldfans, der er klar til at sætte kulør og skabe stemning på stadion igen.

Der er produceret 500 sæt huer og handsker til hver klub i NordicBet Liga. Både huer og handsker er i klubbens farver og med klubnavn på – og der bliver helt sikkert rift om dem. Præcist hvordan det bliver muligt at få fat i et sæt, meldes ud på klubbens medier inden første hjemmekamp.

Udover hue og handske-kampagnen så er der også meget andet at glæde sig til, når vinterpausen er overstået. Det tegner nemlig til at blive et forrygende forår i Danmarks næstbedste fodboldrække. Først med de sidste fire runder af grundspillet, hvor der er meget hård kamp om især den sjette og sidste plads i oprykningsspillet. Og derefter gælder det de afsluttende ti runder i slutspillet.

”Det er kun anden sæson med det nye slutspil i NordicBet Liga, og jeg kan ikke huske, hvornår rækken har været mere uforudsigelig end i år. Sæsonen har allerede budt på flere overraskelser, og det tegner til at blive en historisk hård kamp om de to oprykningspladser til næste års 3F Superliga. Og i den anden ende af tabellen bliver det også et sandt spændingsfelt,” lyder det fra direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen.