AaB-angriber til Hvidovre

5. juli 2023 - Hvidovre Fodbold


Der er travlhed på kontoret i øjeblikket og ikke mindst på Peter Lassens kontor, hvor sportschefen arbejder på at få truppen på plads. Mathias Gehrt, Nicolai Geertsen, Jeffery Papa Adjei-Broni og senest Mads Kaalund i Silkeborg er hentet til. Og denne gang har Peter Lassen været på jagt hos nedrykkerne fra AaB, hvor vi har lejet det tidligere Queens Parks Rangers stortalent Marco Ramkilde.

-Jeg ville lyve hvis jeg sagde af vi ikke havde travlt, og bare sov roligt om natten. Min nattesøvn begynder dog så småt at komme tilbage, i takt med at truppen kommer mere på plads, og med aftalen med Marco Ramkilde begynder det at ligne noget, fortæller Peter Lassen.

Spændende angriber
 - Marco Ramkilde er efter min mening en rigtig spændende angriber, som venter på at få sit gennembrud i 3F Superligaen, og det håber og tror jeg på at han kan få hos os. Vi har haft et øje på ham i AaB, siden han kom hjem til Danmark sidste sommer. Jeg synes, han var spændende, så det var dejligt at det kunne lykkes at få ham til at krydse broen, slutter Peter Lassen.

 Marco Ramkilde, der er lejet for den kommende sæson spillede også hos AaB inden turen gik forbi QPR fra 2020 til 2022. Efter returen til AaB blev det til 2 mål i 20 Superliga-kampe. Ramkilde er også noteret for ikke færre end 29 U-landskampe for Danmark.