Ærgerligt nederlag i lokalopgør

17. september 2023 - Hvidovre Fodbold

Pro Ventilation Arena fik igen i dag besøg af en af de klubber, som vi burde kunne måle os med i Superligaen. De første 20 minutter blev det dog rigtig svært, og ingen af holdene kommer rigtig frem til noget, der kunne føre til scoring. I det 20. minut får Lyngby et hjørnespark, der sendes kort, og efter lidt smuk småbold, sendes bolden langt over HIF-målet. HIF har i denne periode, noget svært ved at komme helt frem i Lyngby-feltet. I det 25. minut, får HIF endelig etableret et hurtigt opspil på kanten ved Andreas Smed, man hans indlæg i feltet, får Simon Makienok slet ikke ordentligt ram på, og derudover dømmes der en korrekt offside på Smed. Et hurtigt godt opspil i det 27. minut, i et overlap mellem Philip Rejnhold og Smed, ender med, at Rejnholds indlæg går for tæt på, og Lyngbys målmand kan gribe ind. Minuttet senere får HIF et frispark midt på Lyngbys banehalvdel, og det tages hurtigt fladt ud mod venstre, men Rejnhold er slet ikke med, og så triller bolden ud over baglinjen. Et udmærket angreb i det 32. minut, ender med et fladt indlæg fra Rejnhold, som desværre bliver afværget af en Lyngby-forsvarer. Efter et sjældent hjørnespark, formår HIF at holde presset, men der mangler lige det absolut allersidste, før det bliver rigtig farligt. 42. minut, Rejnhold har problemer med Lyngbys William Kumado, som bryder igennem på kanten, men der kommer ikke rigtigt noget ud af indlægget, som dog sendes til hjørnespark. Der sker ikke ret meget mere i 1. halvleg, og holdene kan gå til pause med stillingen 0-0. HIF har bestemt haft chancer, men der mangler hver gang det sidste, førend chancerne bliver rigtigt farlige.

5 minutter efter pausen, burde det nok være blevet til en HIF-føring. Et godt opspil på højrekanten sendes bagerst i feltet, og her står Andreas Smed, og sender bolden afsted, på indersiden af den fjerneste opstander, og Lyngby får sparket til hjørnespark. Det var nok momen-TET, men desværre kommer der ikke noget ud af det, og hjørnesparket bliver headet over mål. I det 53. minut får Lyngby så et frispark midt på HIFs banehalvdel. Det sendes afsted med et godt spark, mod den fjerneste trekantssammenføjning, men Filip Djukic i Hvidovre-målet har læst det, og kommer helt op i "trekanten" og får vippet bolden til hjørnespark, med en fremragende redning. Og så i det 60.minut. En Lyngby-spiller sendes afsted temlig tæt på offside. Dommeren vinker dog afværgende, og han får lagt i feltet, hvor der afsluttes, men Djukic kommer glimrende ud, og får afværget med en fodparade. Lyngby opsnapper dog riposten og Andri Lucas Gudjohnsen kommer først, og sparker Lyngby på en føring i et tomt mål. Tre minutter senere er det igen Lyngby, men Djukic kommer godt ud af sit mål, og blokerer afslutningen. En kæmpe misforståelse i det 68. minut, mellem Djukic og Iljazovski, er lige ved at koste en scoring mere, men Djukic kommer godt ud og blokerer. Mathias Gehrt er næsten lige kommet på banen, da han sendes afsted på kanten, og får lagt rigtig godt i feltet, hvor Lyngby må give et hjørnespark. I de sidste 20 minutter forsøger HIF af får lagt spillet højere op, men det lykkes ikke rigtig
, og Lyngby står klogt, og afviser alt. Og efter 4 minutters overtid fløjter dommeren kampen af, og det bliver ved det 1-0 til Lyngby.

Martin Spelmann er sendt i græsset.

"Hvad si'r du til det Frandsen ?", Ja, der er ikke så meget at sige. Det er "same old story". Vi skaber de chancer vi skal have, men vi er ikke dygtige nok til at få bolden over stregen. Og så scorer Lyngby et helt enkelt mål.

Andreas Smed har netop sendt bolden på indersiden af stolpen.