Ærgerligt nederlag i overtiden

2. oktober 2015 - Hvidovre Fodbold

Hvidovre får en fantastisk start, da Mikkel Dahl allerede efter to minutters spil, får en lang tå på bolden, efter et mindre klumpspil i feltet. Ellers bliver det en forholdsvis lige første halvleg, hvor Hvidovre står godt, og får holdt AB fra at komme frem til de helt store chancer. Det er heller ikke fordi, at HIF kommer frem til det store, og så ender første halvleg med den ene scoring.

I anden halvleg kommer AB bedre med, og får presset HIF langt tilbage på banen. Spillet virker lidt febrilsk, og det er svært at få sat gang i det helt store. I det 63. minut trækker en AB spiller på tværs lige uden for feltet, og en HIF-fod kommer for langt frem, og dommeren dømmer frispark. Med et, må man medgive, et flot spark, sender AB's Andreas Moos bolden hen over muren, og ind under overliggeren. Mikkel Hasling har hånden på, men kan ikke afværge at AB får reduceret. De efterfølgende 10 minutter, bliver mere end nervepirrende. Selvom AB er kommet frem efter pausen, er det som om scoringen giver endnu mere. HIF er, i et par situationer, presset helt i bund, og og blot to minutter efter scoringen, sender AB bolden på stolpen. Yderligere to minutter efter må Mikkel Hasling hive en god redning, på en afslutning, som han sender til hjørnespark. Men det bliver ved, lige ved og næsten, og HIF formår at forsvare sig. Den bedste mulighed har Hvidovre, da Peter Benjaminsen forsøger med en afslutning fra distancen, men desværre lige forbi målet. I kampens overtid, får AB et frispark et stykke oppe ad banen, i deres højreside. Det sendes højt ind over, til det lille felt forrest, hvor Nicolai Høgh får headet videre, og Frederik Krabbe får rettet af, men desværre i eget net. Brandærgerligt, når nu forsvaret havde holdt så godt fast, men som halvlegen skrider frem, og man tager de farvede briller af, så kan der ikke rigtigt udsættes noget på AB's sejr.

Cheftræner Thomas Vesth: "Vi forsvarer os nu godt nok, men vi er ikke gode nok til at holde i bolden, og turde sætte spillet op. Det er bestemt ikke tilfredsstillende, at vi ikke får sat et pres i gang."