Ærgerligt nederlag på Pro Ventilation Arena

4. august 2019 - Hvidovre Fodbold

Udgangspunktet til dagens kamp, var en massiv, kontrolleret defensiv, for at lukke af for Viborgs hurtige frontløbere. Og man må sige at missionen, i store træk, lykkedes. I hele første halvleg halsede Viborg rundt, og i den første halve time, har VFF vel kun en enkelt mulighed, efter 10 minutter, som Filip Djukic sikkert tager sig af. Offensivt var der dog ikke meget fra HIFs side, men et godt angreb, efter 30 minutter, ender hos Lirim Qamili lige uden for feltet, og han trykker resolut af, men Viborgs målmand kan følge bolden hele vejen, og samler op. HIF følger op inden for samme minut, med endnu et godt angreb og et fint indlæg fra Magnus Fredslund, som giver et par afslutninger, og til sidst havner bolden ude hos Emil Vatani, i modsatte side, og han forsøger med et højt indlæg, som VFFs målmand dog kommer ud og får grebet. I det 32. minut, kommer Viborg dog igennem, og får sendt bolden i nettet. Dommeren godkender i første omgang scoringen, men linjedommeren har set en offside, som han gør dommeren opmærksom på, hvorefter målet bliver annulleret. Et minut inde i overtiden, mister HIF bolden midt på Viborgs banehalvdel, og der bliver sat gang i en farlig kontra. Bolden ender i HIF-feltet, hvor Viborgs Mikkel Agger afslutter fra spids, men heldigvis tager bolden ydersiden af overliggeren. 0-0 ved pausen, efter en flot HIF-indsats, som fik Viborg-folkene ud at løbe, og ikke fik skabt så mange chancer. Hvidovre-mandskabet kommer mange gange frem på Viborgs banehalvdel, hvor tilbagekomne Mikkel Nøhr, driver gæk med Viborg-mandskabet, men det fører ikke til meget, og de få afslutninger er desværre lidt upræcise.

I anden halvleg er mønsteret det samme, som i første halvleg. En kompakt HIF-defensiv, og så lurende på kontra-chancerne. Viborg får dog den første mulighed, med et frispark cirka 4 meter uden for feltet, men Djukic parerer, og returen heades langt over. Nicolaj Agger får chancen efter 56 minutter, men hans afslutning, fra lige uden for feltet, foran mål, går desværre langt over mål. Mikkel Nøhr og Nicolaj Agger har et par muligheder, som dog går forbi mål. Med små tyve minutter igen, begynder HIF at få overtaget, da Viborg begynder at løbe tør for kræfter. Men desværre bliver det ikke til store chancer, og begge hold, begynder at belave sig på en uafgjort. Men 1 minut inde i kampens overtid, får Viborg et frispark et godt stykke uden for HIF-feltet. Og for en enkelt gangs skyl, svigter defensiven, da Viborgs Frederik Brandhof dukker op omkring kanten af det lille felt, og får headet Viborg foran. Noget af en dukkert, men det er forskellen på top og bund, og det beviser, at det går galt, når fokus ikke holdes.

Cheftræner Per Frandsen: Det er en hård skæbne. Vi spiller en rigtig god kamp, især i anden halvleg, hvor Filip Djukic vel dårligt har en redning. Men vi SKAL score på vores chancer, for dem har vi da et par stykker af. Men vi må tilbage på træningsbanen, og få arbejdet denne skuffelse væk.