Anders Ravn på kontrakt til 2027

18. juli 2024 - Stine Kristoffersen

Vi er glade for, at kunne fortælle, at vores unge målmandstalent Anders Ravn er på kontrakt hos os til 2027. Han vil indgå som 2. målmand i et målmandshold, der i forvejen består af Filip Djukic og Alfred Maslen. Om kontrakten siger sportschef Peter Lassen:

”Anders Ravn er en meget talentfuld målmand. Han har trænet med førsteholdet et stykke tid nu og har i den grad bevist, at han er værd at satse på. Vi glæder os til at se ham vokse, og jeg er overbevist om, at med hårdt arbejde kan knægten nå langt.”

19-årige Ravn har været en del af Hvidovre IF’s akademi, som han blev hentet til fra Greve, siden U-14.

”Det er en kæmpe ære at få lov til at underskrive sin første professionelle kontrakt med Hvidovre IF. Jeg ser det som en enorm tillidserklæring, og det er en stor motivation for mig til at fortsætte det hårde arbejde, der har fået mig hertil. Jeg glæder mig til at bidrage til at udvikle vores målmandsteam,” siger Anders Ravn selv om sin nye kontrakt.

Hvidovretruppen skal i aktion allerede i morgen når sæsonen skydes i gang med et opgør mod HB Køge på hjemmebane. Har du ikke allerede sikret dig din billet, kan du gøre det her.