Brabrand var lige en spids bedre.

21. maj 2017 - Hvidovre Fodbold

Efter en stribe kampe med meget svingende resultater, var vi mange der håbede at skuden ville vende i dagens opgør mod det ene af topholdende Brabrand. Sådan skulle det dog ikke helt vise sig at være. 1. halvleg var præget af meget tilfældigt spil i begge ender som på ingen måde vil gå over i historiebøgerne.

Vi skulle helt frem til det 27. minut før Hvidovre havde et godt forsøg som dog løb ud i sandet. Allerede 5 minutter efter havde Brabrand dog to kæmpe muligheder i to omgange.

I det 37. minut havde Magnus Fredslund et rigtig flot drøn udefra - dog lige på Brabrands målmand. Samlet for 1. halvleg må dog konstateres at Brabrand lige var en spids bedre organiseret og det var takket  være at Kasper Vilfort havde en god periode på kontoret, at vi ikke var bagud allerede de første 45 minutter.

I kampens 53. minut fik Brabrand dog det mål som meget vel kan være afgørende for at de spiller 1. division efter sommerferien. Referenten fik ikke fat i opspillet, men må bare sige at Brabrand på det tidspunkt sad tungt på kampen.

I det 61. minut skiftede Brabrand Christoffer Ring Hansen ud med Mioke Kaljo. Hvidovre foretog samtidig en dobbeltudskiftning. Ind kom Alexander Lazarevic og Frederik Simson og ud gik Lasse Brandt Hansen og Christopher Østberg. Spillet sejlede videre uden den store forskel og i det 72. minut udskiftede Brabrand igen, denne gang udgik Mikkel Ørbech og ind kom Simon Riis.

I det 75. minut indkasserede Magnus Fredslund et gult kort. I minuttet efter blev Magnus Fredslund så taget ud til fordel for Luka Dumic. I det 83. minut havde Hvidovre så en stor chance som desværre blev reddet af en forsvarsspiller lige på målstregen.

Alt herfra blev satset fra Hvidovre. Det betød en række friløbere i den anden ende hvor skarpheden hos Brabrand som i den grad svigtede. Summa summarum ændrede intet ved at Brabrand vandt fortjent med 0-1.