eliteren: Vigtigt at vi hjælper hinanden

22. marts 2018 - Hvidovre Fodbold

Eliteren ApS er specialiseret i grundig og fleksible løsninger inden for rengøring og ejendomsservice, til virksomheder i Storkøbenhavn.

 

Danni Velli, som er direktør og ejer fortæller om samarbejdet mellem eliteren og Hvidovre Fodbold:

”Jeg har interesse for fodbold, og kender Peter fra tidligere. Vi ville gerne være med mens klubben vokser, det syntes vi er meget spændende. Der er andre og større klubber her i området, som vi kunne være blevet en del af. Men vi vurderede, at vi ikke ville få det ønskede ud af et samarbejde med dem.”

 

Danni og eliteren er en del af Hvidovre Fodbolds spirende netværk. Om netværket fortæller Danni:

”Jeg blev partner fordi, jeg som sagt kender Peter fra tidligere, men også fordi det gerne skulle bringe et godt samarbejde med de andre sponsorer. Det er vigtigt, at virksomhederne samarbejder og benytter sig af hinanden når nu vi er i det samme netværk. Vi har en fælles interesse i Hvidovre Fodbold og kan derfor internt hjælpe hinanden op ad.
Jo mere vi støtter hinanden, internt i netværket, jo mere kan vi støtte Hvidovre Fodbold.”

Eliteren betragter sine dedikerede og dygtige medarbejder som virksomhedens store styrke. Der er faste procedurer i forbindelse med ansættelse og oplæring i virksomheden.

Susan og Susanne, som begge er ansat i virksomheden med fokus på håndtering af kunder, sætter ord på at være en del af eliteren:
”Vi har begge været i andre rengøringsvirksomheder, og er enige om at eliteren er et af de bedste vi har været i. Vi har en god arbejdsmoral i firmaet, hvor vi støtter op om vores assistenter og har altid Danni i ryggen, hvis der er noget. Vi er stolte af den rengøring vi leverer til folk, som virkelig er i top. Vi yder en service som andre ikke gør. Tilbagemeldingen, fra kunderne, om det høje serviceniveau er yderst positiv.”

 

Du kan finde mere info om eliteren på deres nye og forbedrede hjemmeside. Det kan du gøre ved at klikke her.