Endnu en ærgerlig uafgjort

17. april 2017 - Hvidovre Fodbold

Der var rystet lidt i posen til dagens startopstilling efter de sidste ugers svingende indsats og sidste uges forrygende come back mod Brabrand.

Dagens modstander var som bekendt Kolding og det skulle vise sig at blive en blandet fornøjelse. I første minut lagde Nicolai Johannesen et godt indløg til Fredslund foran Koldings mål - men desværre blev der skudt lige på målmanden. Det første kvarter var ellers 50/50 med løse chancer og fin kamp som var tydelig vigtig for begge hold.

I det 16. minut tog Magnus Fredslund dog et langskud fra ca. 20 meter og BANG den sad lige i kassen - uden chance for Kooldings målmand. 1-0 til Hvidovre. Herfra havde Hvidovre teten og i det 20. minut havde Hvidovre igen en fin chance der sejlede langs Koldings mållinje.

Vi skulle frem til det 37. minut før Kolding for alvor var tæt på med et hovedstød lige på Kasper Vilfort. I minuttet efter burde Hvidovre dog have bragt sig yderligere foran da Nicolai Johannesen levere et flot indlæg til Jacob Ingvarsen som dog brænder på det skammeligste.

2. halvleg var lige fløjtet igang da Hvidovre fik tilspillet sig to x hjørnespark som dog gled udi sandet. Indtil da havde Hvidovre overordnet siddet på spillet og Kolding tog konsekvensen og skiftede i det 54. minut Jonas Spornberger ud med Steven Sommers.

I det 56. minut havde Daniel Thorup en fantastisk skud langt ude fra som desværre sejlede forbi Koldings mål. En meget svær bold som ellers blev holdt godt nede.

I det 58. minut gik det galt. Klumpspil foran Hvidovre målet og så stod den 1-1 vedMads Zederkof. Herfra kom Kolding markant bedre med i spillet. I det 61. minut blev der lidt tvivlsomt begået frispark mod Luka Dumic. Louka Andreassen eksekverer dog lige på målmanden.

I det 68. minut skifter Hvidovre Jacob Ingvarsen ud med Alexander Lazarevic for at skabe lidt mere dynamik i offensiven.

Et par minutter efter får Kolding sin første advarsen ved Rune Nautrup.

I det 73. minut var det ved at gå galt for Hvidovre. En HIF spiller rammer fejlagtigt dommeren i en aflevering. Bolden lander hos en Kolding spiller og uskarphed redder Hvidovre for ikke at komme bagud.

I 74. minut bliver Luka Dumic skiftet ud med Frederik Emil Andersen. Herefter blev Kolding usædvanligt farlige. En friløber i det 75. minut bankes lige forbi Hvidovres mål. I det 77. minut udskifter Kolding Sabao Quame med Mathias Nielsen. Kolding er herfra ganske farlige og Hvidovre synes trætte og mindre koncentrerede. I det 87. minut udskiftyer Hvidovre Daniel Thorup med Casper Løween Jensen. Sidsnævnte gjorde et rigtig flot indhop. Tiden var dog ved at rinde ud. Samtidig udskiftede Kolding Jakob Eriksen med Søren Andreasen. Kampen fløjtes af i det 93. minut lige efter en advarsel til Hvidovres Frederik Krabbe.

Samlet set havde Hvidovre chancer nok til at lukke kampen og man kunne fra sidelinjen godt tænke sig lidt koldblodighed. Rigtig meget småspil foran modstanderens mål hvor blot et drøn mod målet kunne være ønskeligt. Der er lidt at arbejde med til næste uge i Thisted der skal vindes. HIF