Festfyrværkeri på Pro Ventilation Arena

18. maj 2022 - Hvidovre Fodbold

Hvidovre skulle forsøge at overvinde de tre seneste nederlag, og vise at det "bare" var svipsere, og de lagde godt fra start. Nicolai Clausen er gået med frem, og efter fint opspil på fløjen, spiller Martin Spelman skråt bagud til netop Clausen, og det er ikke meget, der skal til, førend han kommer først, men Fredericia var advaret. 4 minutter senere starter Marcus Lindberg på midten, spiller ud til Nicolai Clausen og får bolden retur, og går til baglinjen, hvor han lægger ind over, men desværre for tæt på mål. Og så minuttet senere. Martin Spelman lægger følt bolden i det lille felt og her kommer Tobias Thomsen til, og slutter sin måltørke med et perfekt hovedstød, og bringer HIF i front. I det 11. minut kommer Frederia frem, og får lagt fladt i feltet, men heldigvis har de ikke fået flere mand med frem, og bolden ryger hele vejen igennem. Det går nu hurtigt den anden vej. Martin Spelman, Marcus Lindberg og Tobias Thomsen kommer frem og er alene med to mand. Spelman finder Thomsen i feltet, og han afslutter, men bliver blokeret. Bolden ryger op i luften, hvor Thomsen forsøger igen med et hovedstød, og dette går meget snært forbi den fjerneste stolpe. 20. minut. Fredericia er tæt på at komme igennem, men forsvaret afværger fornemt og får sendt til hjørnespark i stedet. Dette kommer der ikke noget ud af. Minuttet senere er FCF igennem igen, og der afsluttes fra en spids vinkel, men Filip Djukic er på sin plads, og afværger med en fin fodparade. I det 29. minut har HIF bolden på stolpen, hvorefter Fredericia sender til hjørnespark. Dette tager Christoffer Boateng sig af, og han sparker ind i det lille felt, og her står Tobias Thomsen, og med sin anden scoring, sender han HIF yderligere i front. Boateng får muligheden i det 33. minut, men fra kanten af feltet, bliver hans afslutning ikke hård nok, og Frerdericias målmand kan smide sig og holde fast i bolden. Angrebene bølger frem i denne periode, og Boateng opsnapper en aflevering, der går hele vejen gennem feltet, hvorefter han afslutter, men Fredericia afværger til hjørnespark. I det 41. minut afslutter Fredericia, men Djukic kan følge bolden hele vejen og samler op. I halvlegens sidste minut, forsøger Fredericia igen med et indlæg, men Djukic har igen styr på det, og kaster sig frem, og blokerer. Minuttet senere er Fredericia igennem i venstre-siden, men Djukic kommer godt ud af sit mål, og gør sig bred, og blokerer.

Bortset fra et par enkelte spredte muligheder til Fredericia og et forsøg på pres til sidst i halvlegen, står der HIF på det meste, og føringen kunne godt have været større.

De første 10 minutter af anden halvleg bliver mest spil på midten. I det 55. minut har Fredericia så hjørnespark, men Djukic kommer godt ud, og lige før et FCF-hoved, griber han bolden. Tobias Thomsen har igen et forsøg i det 58. minut, hvor han opsnapper bolden fra en FCF-forsvarer fra kanten af feltet, men desværre meget tæt forbi den ene stolpe. Kampens nok bedste angreb kommer i det 61. minut. Fra eget felt, starter Hvidovre-mandskabet med hurtige afleveringer, og man er hurtigt oppe modsat. Bolden ender uden for feltet hos Spelmann som forsøger at løfte bolden over mod Boateng, men Alexander Jensen i FCF-forsvaret får strakt sig, og sat foden på bolden, kun for at se den stryge uden om den fremadstormede målmand, Oscar Hedvall, og i efter net. 3-0. 64 minut, FCF er igennem og der spille på tværs, men igen kommer Djukic godt imellem, får smidt sig, og holder fast. Og i det 84. minut er der dømt, skydetelt. Først afslutter Andreas Kiel Smed, men han blokeres. Bolden ryger videre til Tobias Thomsen, der så afslutter, med samme resultat. Videre til Kim Aabech, der afslutter, men også han rammer en FCF-mand og bolden ryger nu videre til Mohamad Fakhri Al-Naser, som også afslutter, men med samme resultat. Denne gang, er der dog ikke nogen Hvidovre-mand til at samle op. Tobias Thomsen forsøger igen i det 85. minut, men han rammer igen en FCF-forsvarer, og bolden går i en blød bue til hjørnespark. Og så, i det 87. minut, får Fredericia pyntet på resultatet. Et frispark 10 meter uden for feltet, sendes højt ind og direkte på mål. Djukic halvklarer og forsøger at samle op, men lige foran ham, kommer Nicolaj Ritter til, og han trykker bolden i mål til slutresultatet 3-1.

Og det blev en fornøjelig fodboldkamp på Pro Ventilation Arena. Mange chancer til HIF, og godt spil, og en skøn 3-1 sejr.

Cheftræner, Per Frandsen: Vi er tilbage på sporet. Drengene spiller en god kamp, og laver nogle flotte mål. Blot ærgerligt at vi ikke holder nullet.