Fredagskampene kommer igen på Kæmpernes Arena

4. september 2015 - Hvidovre Fodbold

Sæsonen er allerede godt i gang. HIF har fået en fremragende start og topper i øjeblikket 2. divisions pulje 1 med 10 point efter fire kampe. Vi er også videre i DBU Pokalen og skal i 3. runde op mod Greve fra Danmarksserien. Alligevel er det som om der mangler noget, det vi allerhelst vil have, nemlig en masse tilskuere på Kæmpernes Arena.

Vi har nu valgt at lytte til de mange interessenter i og omkring Hvidovre Fodbold og i tæt samarbejde med vores modstandere og DBU, er det lykkedes at rykke 3 af de 5 sidste kampe tilbage til fredag aften. Dette bliver effektueret allerede om en uge, når vi tager imod Brønshøj. Der er dog en lille ændring i kamptidspunktet, da de kommende kampe bliver spillet kl. 19.00 i stedet for tidligere kl. 18.30. Dette gør forhåbentlig at vi igen får flere folk på lægterne. Med vores gode start er der i hvert fald al mulig grund til at komme op og bakke op omkring holdet.

Det er ikke lykkedes at få en aftale i stand med B1908 omkring flytning af kamp, hvorfor at kampen stadig er fastsat til lørdag. Efterårs sæsonens sidste hjemmekamp mod Avarta, er en af de sidste 2. runder i kvalifikationen til forårets slutspil, hvorfor at denne heller ikke kan rykkes, da alle hold spiller samtidigt i de sidste to runder. Kampprogrammet ser derfor nu således ud.

 

HIF - Brønshøj Fredag d. 11. september kl. 19.00

HIF - HIK Fredag d. 25. september kl. 19.00

HIF - B1908 Lørdag d. 10. oktober kl. 15.00

HIF - AB Tårnby Fredag d. 16. oktober kl. 19.00

HIF - Avarta Lørdag d. 31. oktober kl. 14.00

 

Vi håber at folk igen vil besøge os på Kæmpernes Arena til en fredagsøl og samtidig være med til at bære os mod 1. pladsen i rækken. Vi glæder os til at se jer allerede på fredag mod Brønshøj.