Fremgang i forhold til sidste uge

3. september 2023 - Hvidovre Fodbold

Så var det tid til endnu en jyllandstur. Det skulle blive spændende, om holdet kunne rejse sig oven på den pauvre indsats i sidste uge mod Odense. Efter 4 minutter er det HIF, der først kommer frem, da Tobias Thomsen fanger SIF-forsvaret, der er gået langt frem, og spiller ud på fløjen til Andreas Smed, der har flyttet sig fra højre til venstresiden, men da han skal forsøge indlægget, bliver dette blokeret. I det 8. minut er det så Silkeborg, der kommer frem, og får lagt fladt ind i feltet. Filip Djukic er dog på plads, og får smidt sig og sikret sig bolden. De næste ti minutter er en kamp om at vinde midtbanen, og i det 19. minut er SIF på færde, da Ahmed Iljazovski ikke får sparket ordentlig væk, men lige ud til en Silkeborgspiller. Han afslutter, men bolden rammer en HIF-forsvarer og går til hjørnespark. 31. minut, her opstår en stor mulighed til Silkeborg, efter en lang tværbold ud på venstrefløjen, som lægger en flad indspilning lige uden for feltet, hvor der afsluttes. Djukic er på plads, kaster sig, og må give hjørnespark. 35. minut. Marcus Lindberg mister bolden ved midterlinjen, og Silkeborg starter en kontra. Forsøger at spille ind bag HIF-forsvaret, der er gået langt frem, men Stenderup får smidt sig og stoppet bolden med et langt ben. I halvlegens sidste minut får Martin Spelmann spillet dybt mod Lindberg, men hans fod hænger fast i  kunstgræsset, og bolden løber over baglinjen. Lige efter bliver der fløjtet af efter en jævn første halvleg. Silkeborg er kommet frem til mest, men forsvaret står i dag stærkt, og har spillet sig op efter OB-kampen. Modsat er det lidt tyndt, og det er ikke meget, angriberne får at arbejde med.

I det 49. minut får HIF sin indtil nu, største chance, da Silkeborg ikke får afværget et mindre HIF-pres, og bolden ender hos Spelmann, der skyder, men desværre lige i favnen på målmanden. I det 57. minut får HIF sin største chance. Et fint ping-pong mellem Andreas Smed og Marcus Lindberg, ender hos førstnævnte, som forsøger at sparke ind under overliggeren, men Silkeborgs målmand kommer op, og får hånden på, og bolden i spil igen. I det 63. minut redder Djukic først et langskud, men han kan ikke holde fast og parerer ud i højresiden hvor der står en helt fri SIF-spiller. Djukic når dog tilbage og blokerer indspillet til hjørnespark. I det 77. minut, appellerede tilskuerne på Jysk PARK højlydt for straffespark, da Ahmed Iljazovski roligt rydder op i feltet, og en SIF-spiller falder - men dommerens fløjte er tavs, og der kom heller intet fra VAR-rummet. Men 4 minutter senere, går det galt. Andreas Smed bliver skubbet omkuld med to hænder i ryggen, midt på Silkeborgs banehalvdel, og SIF får etableret et hurtigt kontraangreb, der sendes ud på deres venstrekant. Her går han mod baglinjen og ud for hjørnet af feltet, sender han en godt skruet bold mod bagerste stolpe. Bolden ryger lige nøjagtig 2 cm. (cirka) over hovedet på Stenderup, og lige bagved, står Alexander Lind, og med hovedet, sender han bolden forbi Filip Djukic. Noget af en dukkert, i en kamp, hvor HIF har været fint med hele vejen, og specielt har spillet godt i 2. halvleg. Det bliver det sidste, der sker i denne kamp, og med 4 minutters overtid, fløjter dommeren kampen af.

"Hvad si'r du til det Frandsen?": Jamen, de knokler jo røven ud af bukserne drengene, men vi mangler lige den sidste kvalitet i de to felter.