Fremragende 1. halvleg, gav alle tre point mod Vendsyssel

19. september 2021 - Hvidovre Fodbold

Der er kun spillet 2 minutter af dagens kamp, førend HIF satte Vendsyssel på prøve. Ad to omgange ender bolden til sidst hos Mohamad Fakhri Al-Naser ("Muddi"), og er lige ved at overliste Vendsyssels målmand, da han afslutter fra midt i feltet, men målmanden kommer ned og får holdt fast. Men nu var Vendsyssel advaret. Vendsyssel hyr dog bolden i nettet efter 5 minutter, men linjedommeren har forinden vinket for offside. HIF holder et godt pres, og kombinerer godt, og det giver resultat i det 20. minut, da "Muddi" forsøger en afslutning i feltet, men længere inde står Tobias Thomsen, med ryggen til Vendsyssels mål, og han retter bolden af med hælen, og snyder fuldstændigt Vendsyssels målmand, til en fortjent føring. Blot to minutter senere er det igen "Muddi", der er i oplæggerens rolle, da han kort inde i feltet, lægger bolden tilbage til Frederik Carlsen, som sender et projektil afsted, og så er stillingen 2-0. Spillet kører virkeligt for HIF i denne periode, og med hæl og tå, kommer frem til en stor mulighed, som målmanden dog tager sig af. Men det holder ikke længe, for bare minuttet efter, bliver Vendsyssel rundbarberet. Tobias Thomsen kommer til baglinjen, men bliver presset og falder da han forsøger at afslutte. Han kommer dog hurtigt op, og i samme bevægelse, chipper han bolden ind over den liggende forsvare, og ind over målmanden, og i nettet ved fjerneste stolpe. 3-0, og det begynder at se mere end sort ud for Vendsyssel, der ikke har haft meget at byde ind med her. Stillingen holder til pausen.

Nu forventer man, at HIF kommer ind og gør jobbet færdig, men Vendsyssel får stabiliseret, og det er ikke meget HIF kommer frem til. I det 17. minut får Vendsyssel dog scoret. Et højt indlæg sendes i feltet, og Tiemoko Konate får presset sig ind foran Ahmed Iljazovski, og med et hårdt hovedstød reducerer han føring. I det 25. minut får HIF så et frispark. Tobias Thomsen sættes til at eksekvere, men han sparker i muren. Vendsyssel sætter en hurtig kontra i gang, og nogle meter fra midterlinjen, sparkes en høj bold frem mod Tiemoko Konate. Marco Brylov er gået ud af sit mål, og kommer helt uden for feltet, hvor han prøver at heade bolden væk. Desværre får han ikke ram, og bolden går over ham, hvorefter Konate sparker første gang, og selvom Marc Nielsen forsøger at nå hjem, så lykkes det ikke, Vendsyssel får yderligere reduceret. To minutter før ordinær tids ophør, kunne det være blevet 3-3, men afslutningen går heldigvis meget snært forbi den fjerneste opstander. Men der sker ikke mere, og HIF kan sætte tre point mere ind på kontoen.

Cheftræner, Per Frandsen: Første halvleg er jo fantastisk. Jeg synes dog også at vi egentlig spiller en fin anden halvleg, og det er ikke meget Vendsyssel kommer frem til. Men alligevel, det er unødvendigt at vi lukker Vendsyssel så meget ind i kampen til sidst. Men vi er glade for de tre point, og mere er der egentlig ikke at sige til det.