Fuldt fortjent hjemmesejr!

2. april 2017 - Hvidovre Fodbold

Hvidovre mødte lørdag eftermiddag Kjellerup IF på Kæmpernes Arena. En klub som ikke har besøgt Hvidovre tidligere. Lad os koge det helt ned.... Der stod Hvidovre, her - der og alle vegne - lige fra startfløjtet.

Offensivt storspil fra hele holdet og et utal af chancer som igen burde have ført til en større sejr end det faktiske resultat. Allerede i det 3. minut lægger Jacques Bang Sørensen et perleoplæg til Louka Andreassen som spiller Frederik Emil Andersen helt fri. Deværre får "Miller" ikke ordentlig ram på bolden som reddes af Kjellerups målmand. Allerede inden nærværende notat var skrevet havde Hvidovre igen en mulighed som dog strøg ud i sandet.

I. 6. minut brændte det på igen hos Kjellerup. Et måludkast blev fejlagtigt sendt direkte mod Frederik Emil Andersen som prompte bliver returneret mod målet. Målmanden redder dog lige på stregen og der begås efterfølgende frispark mod Hvidovre lige udenfor feltet. Alexander Lazerevic eksekverer til Louka Andreassen som dog sender bolder over målet.

14. min. Frederik Emil skyder lige forbi målet efter et godt Hvidovre opspil. I kampens 15. minut er det så Lasse Brandt Hansens tur til et godt forsøg efter super opspil fra Rasmus Johansson. Presset mod Kjellerup IF var uhyggeligt. I det 19. minut var de ved at begå selvmål i forsøget på at få skovlet bolden væk fra farezonen.

I kampens 23. minut kommer så forløsningen. Louka Andreassen fældes i Kjellerups straffesparksfelt af Lasse Dahl og dommeren er ikke i tvivl. Straffespark til Hvidovre. Frederik Krabbe eksekverer sten sikkert og 1-0 til Hvidovre. Helt fortjent og faktisk sort uheld at der ikke var scoret indtil da.

I 26. minut var Hvidovre igen tæt på efter et hjørne taget af Frederik Emil Andersen. Vi skulle faktisk frem til 33. minut før Kjellerup havde et forsøg på mål. Det var til gengæld et farligt af slagsen, som sejlede lige forbi stolpen. Hvidovre var på dette tidspunkt gået lidt ned i gear og Kjellerup havde et fint opspil som endte som anført.

De resterende minutter var Kjellerup fint med i spillet og Frederik Krabbe måtte et par gange rydde op i Hvidovres forsvar. Der var samlet set ikke så travlt for Hvidovres målmand på dagen, Kasper Vilfort.

2. halvleg forløb fortsat med Hvidovre i teten. I det 54. minut havde Lasse Brandt Hansen en kanonhug - men lige på Kjellerups målmand.

I det 56. minut kom så det flotte mål til 2-0. Nicolai Johannsen spillede godt op fra midtbanen til Frederik Emil Andersen som lå på højrekanten. Med et indlæg lynhurtigt fandt han Alexander Lazarevic der i fuld firspring placerede bolden lige i kassen. Flot mål på et flot opspil.

Kjellerup foretog herefter en dobbelt udskiftning. Det samme gjorde Hvidovre i 62. minut hvor Magnus Fredslund kom ind i stedet for Frederik Emil Andersen og 5 minutter efter Jacob Ingvarsen ind i stedet for Christopher Østberg som var en smule skadet. Kort forinden havde Østberg dog inkasseret et gult kort for at hægte sig fast i en Kjellerup spiller.

I det 82. minut kom Luka Dumic ind i stedet for en meget træt og hårdtarbejdende Alexander Lazarevic. Rasmus Johansson fik et gult kort i det 84. minut for en høj arm i hovedet på en Kjellerup spiller, og omvendt til Kjellerups Mathias Gertsen for at nedlægge Jacob Ingvarsen lige uden for Kjellerups felt. Et frispark som Magnus Fredslund dog sender himmelhøjt over mål.

Kampen i sin helhed blev fløjtet af efter 94 minutter. En fortjent sejr til Hvidovre blev en realitet efter fight og vilje fra begge hold og god underholdning.