God modstand i dagens træningskamp

16. februar 2019 - Hvidovre Fodbold

Selvom det var et kombineret u17/u19-hold som FC Nordsjælland troppede op med, så må man indrømme, at de gav ganske kompetent modstand. Med nogle lynende hurtige angribere, fik de drillet HIF, som fik lov til at arbejde for at hive den uafgjorte hjem. Det bliver en ordentlig blunder af Magnus Fredslund, der sætter Nordsjælland i gang. Han er sidste mand efter en HIF-dødbold, og forsøger aflevering bagud til Filip Djukic. Den bliver slet ikke hård nok, og så opsnapper FC Nordsjællands Abu Francis bolden, og går mod mål. Fra kanten af feltet, sender han bolden forbi Djukic. Det er Nordsjælland, der har teten i den første halve time, men langsomt får Hvidovre arbejdet sig ind i kampen, og i første halvlegs slutminut, ender et godt angreb hos Rasmus Louie, og fra venstresiden, sender han et indlæg lige ind i hovedet på Nicolaj Agger, som flot header forbi FCN's målmand. 1-1 ved pausen. HIF fortsætter med at  arbejde hårdt, og som overtaget er ved at være på plads, så er det Nordsjælland, der bringer sig i front igen, efter en ordentlig blunder i Hvidovre-forsvaret, hvorefter Frederik Munck står udækket i det lille felt, og han modtager et indlæg, som han sender forbi Djukic. Men der skal blot gå tre minutter, så er der balance i regnskabet igen. Lirim Qamili bliver stukket afsted til en friløber, men bliver indhentet, og flået omkuld, hvilket giver et korrekt rødt kort. Frispark fra omkring 25 meter til HIF, som Nicolaj Agger sættes til at sparke. Med et flot følt skud, sender han bolden uden om muren og ind forbi FCN's målmand, der står i modsatte side. Virkelig et flot mål. Der kommer yderligere et par muligheder i begge ender, men ingen yderligere scoring og kampen slutter 2-2.