HIF - Kolding IF: 0-0

7. oktober 2024 - Michael Hentrich

Nej ikke på Solitudevej men såmænd "bare" på Pro Ventilation Arena, men resten passer. Et hint til yngre generationer, der måtte læse med her, så er det en gammel gammel revyvise, sunget af Elga Olga.

Hvidovre blev desværre ramt af skade lige inden kampen, da sidste uges 100-kamps-jubilar, Malte Kiilerich måtte udgå fra opvarmningen. Det betød at der blev rokeret noget rundt, da Per Frandsen havde valgt at gå tilbage til en 4-4-3. Selve opstillingen kan ses på hifstorik, i linket nederst i dette referat. Kolding er allerede tæt på i det 1. minut, efter et indkast, der dumper ned i feltet, og springer lidt frem og tilbage, hvorefter Filip Djukic må give hjørnespark. 3. minut HIF får etableret en kontra, og ser spilles op til Jagvir Singh, der trækker ind i banen og afslutter fra kanten af feltet, men der kommer ikke fart nok på, og Koldings målmand samler op. Efter en lille periode med spil mest på midten, kommer HIF frem til et fint pres i det 16. minut, og Andreas Smed får lagt bagud til Martin Spelmann, men hans afslutning går over mål. Frederik Høgh kommer frem til en fin afslutning efter en stikning fra Jagvir, men han sender desværre bolden lige på målmanden. 31. minut. Fremragende aflevering fra Spelmann frem til Smed, som når bolden lige inden den ryger ud, hvorefter han får sendt bolden i feltet og lige uden for det lille felt, omkring forreste stolpe, får Høgh afsluttet med en firsttimer, og det er kun lige, at bolden ryger over mål.

Det blev ikke nogen prangende første halvleg. Kolding formåede med dygtighed at få stoppet de fleste tiltag fra Hvidovres side.

Mønsteret bliver det samme i 2. halvleg. Et HIF-mandskab der forsøger og forsøger, men bliver effektivt stoppet af Kolding. Den anden vej, mod Hvidovremålet, er der heller ikke den store angrebslyst. Men det er trods alt HIF, der har spillet, og det sidste kvarter bliver der tacklet igennem, og HIF forsøger at få bolden op i feltet. Den store chance kommer i det 88. minut efter et hjørnespark. Bolden hopper og springer, men til sidst kommer der en lang Hvidovre-tå på, men på stregen står Koldings målmand, og får hånden på. På tv-billedet, der bliver vist på storskærmen, ser det mistænkeligt ud til, at bolden er over stregen. Dommerens fløjte er dog tavs. Men det var nok chancén. Tre minutter inde i overtiden kommer Kolding frem til afslutning, men heldigvis sender Koldingspilleren bolden lige i handskerne på Filip Djukic. Tilsidst lyder dommerens fløjte, og der kan sættes en enkelt "pind" ind på kontoen.

Hva' si'r du til det, Frandsen?: "Det er en bøvlet hold at spille imod. Men vi får dog kampens sidste chance - afslutningen efter hjørnespark, red. Vi står rigtigt godt deffensivt, og vi holder nullet." 

Kampinfo