HIF sikkert videre i pokalen.

29. september 2021 - Hvidovre Fodbold

Hvad skulle man ellers få en onsdag aften til at gå med, andet end at sidde i en regnfuld, blæsende og kølig Frederiksberg Idrætspark, på årets første rigtige efterårsdag, for at se pokalfodbold mellem FA2000 og Hvidovre IF ?. Så det var vi 251, der havde valgt at gøre. De fik et meget kompakt spillende FA2000-mandskab at se, som HIF havde lidt problemer med at få lukket ordentlig op. Selvom boldbesiddelsen klart var i HIF's favør, så var det få store chancer, Hvidovre-mandskabet kom frem til. Et par stykker bliver det til, men ingen scoringer. I den modsatte ende, tog HIF-forsvaret sig af de spredte forsøg fra FA2000. I det 34. minut forsøger Christoffer Boateng med et gennembrud, men han nedlægges i skudøjeblikket, og bolden går ved siden af. Dommeren takserer dog FA2000-målmandens indgreb til et straffespark til HIF. Dette tager Magnus Fredslund sig af, og sikkert sender han bolden i nettet, til sin 5. sæsonscoring og den 4. i pokalturneringen. Efter scoringen forsøger FA2000 at komme længere frem, og lægger da også et mindre pres, men det hele preller af på HIF-forsvaret. Det bliver ikke til yderligere scoringer i 1. halvleg.

Tre minutter efter pausen, sendes Mikkel Nøhr afsted på venstrekanten. Trods en svær bold, formår "Nøhr" alligevel at holde bolden på den rigtige side af stregen, med god teknik, og får drevet bolden fremad, indtil han ved kanten af feltet, trækker ind i banen og smutter forbi et par forsvarere, og helt fri på kanten, trykker han af, og snyder fuldstændigt FA2000's målmand. 2-0 og en fremragende scoring. 5 minutter senere får Nicolai Clausen sendt bolden i nettet på hovedstød, efter et hjørnespark, men dommeren ser et frispark i midten af feltet, og fløjter og annullerer scoringen. Det bliver til et par fine forsøg fra Hvidovres side, men vi skal frem til det 68. minut, hvor Mohamad Fakhri Al-Naser trykker af med venstrebenet fra kanten af feltet, og ind stryger bolden ved fjerneste stolpe, efter et fint pres af Hvidovre-mandskabet. Det bliver til et par sporadiske forsøg fra begge mandskaber, men yderligere scoringer bliver det ikke til, og dermed er Hvidovre sikkert videre til næste runde, hvor FC Fredericia venter på Monjasa Park.