Horsens - HIF: 2-1

20. oktober 2024 - Michael Hentrich

Det skulle blive spændende, om Hvidovre-mandskabet kunne følge op på de forholdsvis gode resultater i Jylland, hvor det er blevet til både to sejre og to uafgjorte.
Desværre gik der kun fem minutter, førend Horsens gjorde det onde ved Hvidovre. En høj bold ind over forsvaret, ender i modsatte side hos en Horsens-spiller, der sender bolden fladt ind i feltet til en helt fri Sebastian Pingel, som bare skal sætte en inderside på, og så er Horsens i front. HIF er ved at svare tilbage i det 10. minut, efter et hjørnespark, der ender hos Fredrik Krogstad lidt til venstre for mål lige uden for feltet, hvor han hamrer til bolden, som skruer udad, og rammer ydersiden af stolpen og ryger til målspark. 13. minut. Endnu et hjørnespark til HIF, som holder presset efter dette, og Jagvir Singh forsøger afslutning, men Horsens målmand giver nok et hjørnespark. 18. minut. HIFs spil bliver noget snævert og Horsens' Kwaku Karikari, smutter igennem, men bliver presset, og afslutningen går forbi mål og i sidenettet. 21. minut. Et fint HIF-angreb bliver afsluttet af Krogstad, og med det alleryderste af fingerspidserne får Horsens' målmand givet hjørnespark. I denne periode holder HIF et godt pres, som kaster en del hjørnespark af sig, men disse er desværre resultatløse. Nu følger godt 10 minutter uden det store. 34. minut. Jagvir er igennem og får afsluttet, og får et hjørnespark. I det 39. minut kunne Horsens være kommet yderligere foran, men afslutningen, efter et boldtab, tager indersiden af opstanderen, ryger på tværs og ud modsat til målspark. I halvlegens sidste minut er Horsens lige ved, da Karikari smutter igennem, men vinklen bliver for spids og ryger til målspark. HIF forsøger at komme tilbage efter scoringen, men trods stor ihærdighed, så kommer der ikke noget ud af anstrengelserne.

Et kæmpe klumpspil i det 49. minut i HIF-feltet, hvor bolden hopper frem og tilbage, ender med en afslutning, der går langt over mål. 51. minut. En hurtig igangsættelse af Christian "Greko" Jakobsen, hvor han spiller dybt frem mod Frederik Høgh, som desværre ikke får fat nok på, og bolden ryger direkte ind til Horsens' målmand. Og bare to minutter senere går det galt igen. Horsens' Emil Frederiksen ser at Filip Djukic er kommet for langt ud af målet, og fra midtercirklen tæt på midterlinjen, sparker han hårdt og dybt, og bolden sejler ind over Djukic, og ind i målet, lige under overliggeren, og så står den 2-0. HIF svarer dog hurtigt tilbage. Efter scoringen bliver bolden givet hurtigt op, og Singh er strøget afsted på kanten, og han serverer en perfekt bold ind over forsvar og målmand, der dog lige får det yderste af fingrene på, og til bagerste stolpe, hvor en helt fri Andreas Smed kan heade reduceringen i nettet. HIF forsøger herefter at få lagt et pres, og kommer frem til muligheder, men Horsens, som har trukket sig tilbage, får afvist. I halvlegens overtid får HIF de par dødbolde, som skal udnyttes. Den sidste, et frispark lige uden for målfeltet i højre side, sender Magnus Fredslund bolden skråt tilbage til Jonas Gemmer som sparker første gang, og Horsens målmand kommer kun lige ned, og får hænderne på. Det er det nærmeste HIF kommer på en udligning, og efter 3 minutters overtid bliver kampen fløjtet af.
HIF tabte til et bedre hold, men kun fordi vi i dag ikke formåede at udfordre Horsens ordentligt. Nogle gange bliver spillet for langsomt, og det er svært for boldholder at komme af med bolden.

Hva' si'r du til det, Frandsen?: "Jeg synes de giver den alt hvad de kan, men Horsens er bare bedre på alle parametre, så det er en fortjent sejr. Men jeg synes vi kommer bedre med, efter deres scoring. Vi kommer dog slet ikke ud til anden halvleg, men får reddet stormen af alligevel. Vi må dog også give cadau til Horsens anden scoring, det er fantastisk sparket."