Hvidovre faldt med ære

25. september 2019 - Hvidovre Fodbold

3. runde i Sydbank-pokalen, skulle også blive endestationen for Hvidovre-mandskabet, da SønderjyskE fra Superligaen kom forbi Pro Ventilation Arena. HIF startede ellers bedst ud, og formåede at lægge et mindre pres. To udmærkede afslutninger indenfor de første 10 minutter bliver det til, hvor den største tilfalder Marcus Lindberg, efter et flot oplæg af Lirim Qamili, som formår at holde sig på benene, trods det, at der laves et stort frispark på ham, da han bryder igennem midten. Men fra kort inde i feltet, pareres Lindbergs afslutning til hjørnespark. Og så, i det 23. minut, bliver HIF fanget, da den tidligere HIF-spiller, Christian "Greco" Jacobsen, bliver sendt afsted, hvorefter han sprinter fra forsvaret og sender bolden forbi den debuterende målmand i Hvidovre-målet, Victor Anker. 10 minutter senere får Marcus Lindberg muligheden for at bringe balance, da han efter et frispark, midt på SønderjyskEs banehalvdel, modtager bolden efter målmanden har bokset den direkte ud til ham, men desværre ender bolden i favnen på SønderjyskEs målmand. Og det går så hurtigt den anden vej, og Marco Rojas står fri i HIF-feltet, og han sender bolden fladt ind bag Victor Anker. Der kunne være blevet reduceret allerede minuttet efter, da Lirim Qamili sender et fremragende langskud afsted, som målmanden overhovedet ikke kan holde, men desværre ryger bolden til hjørnespark.

Anden halvleg følger samme mønster. Et HIF-mandskab der er helt med i kampen, og endda formår at presse SønderjyskE. Det giver bonus i det 82. minut, da Oscar Buch opsnapper en løs bold i feltet, og fra kort afstand hamrer han bolden i nettet. Og fire minutter senere, blafrer SønderjyskEs netmasker igen. Magnus Fredslund sender et perfekt indlæg i Sønderjyske-feltet, og det overrumpler forsvaret, som bare kan se på, at Stefan Nygaard strækker en lang tå, og sender bolden ind bag SønderjyskEs målmand. Hvidovre var faktisk tættest på sejren, i den ordinære spilletid, da et godt pres, er tæt på at give pote. Men mere bliver det ikke til, og holdene skal ud i 2 gange 15 minutters forlængelse. I det 102. minut bringer Johan Absalonsen så SønderjyskE på 3-2, da han sender en aflevering ind i feltet, hvor bolden stryger forbi 4 HIF-spillere, uden at der gribes ind. Og så til sidst, da HIF forsøger at udligne med de sidste kræfter, så sker det, som man ofte ser, at modstanderen lige får scoret en enkelt mere.

Cheftræner Per Frandsen: Fantastisk præstation af drengene. Synes faktisk at vi i perioder er bedre end SønderjyskE, og det er flot at vi kommer tilbage. Vi kunne endda have bragt os på 3-2, men på trods af det, er der rigtig meget positivt, vi kan tage med fra kampen.