Hvidovre videre i pokalen

8. september 2021 - Hvidovre Fodbold

Man kommer mange specielle steder i pokal-turneringen, og dagens kamp i Mimersparken på Nørrebro, var ingen undtagelse. En åben kunstgræsbane med hegn rundt om, pakket godt ind af høj bebyggelse i den ene ene og lavere bebyggelse langs den ene side. Projektørerne var standere rundt om banen, med et kraftigt lys, men det gav lidt problemer med at se, hvad der skete i modsatte ende. Men det har altså også sin charme, og især med et entusiastisk publikum, som Nørrebro FF havde fået tromlet sammen. Selve kampen viste sig også som en ægte pokalfight. Selvom det var et Hvidovre-mandskab i kontrol, så bed Nørrebro godt fra sig, og sad tæt på Hvidovre-spillerne. Hvidovre kommer planmæssigt i front, da Kim Aabech sikkert eksekverer et straffespark, begået mod Matti Lund Nielsen. NFF appellerer  for, at der havde været hånd på bolden lige inden, men dommeren peger på pletten. De næste 20 minutter bliver en stillingskrig, hvor HIF forsøger, men Nørrebro fighter og giver ikke megen plads. I det 30. minut får Nørrebro endda en hurtig kontra og deres Billal Oali er alene med Filip Djukic, som han runder, og derefter sender bolden i det tomme mål. 1-1, var måske ikke så ufortjent på dette tidspunkt. Resten af halvlegen bliver med et Hvidovre-mandskab, der forsøger at dirke Nørrebro op, men der kommer ikke yderligere scoringer. Et kvarter inde i 2. halvleg, kommer HIF så endelig i front. Et indlæg sendes ind midt i feltet, og her står debutanten Christoffer Boateng helt fri, og han sender sikkert bolden i nettet. HIF begynder at få presset ordentlig, men NFF bider stadig fra sig. Og endelig, i det 89. minut, bliver kampen endelig afgjort, da Nørrebro ikke får sparket ordentlig væk, efter et Hvidovre-pres, og et højt indlæg ender endnu en gang, hos Christoffer Boateng, og med en fin hovedstødsscoring, lukker og slukker han kampen.

Cheftræner, Per Frandsen: Jeg synes Nørrebro gjorde det svært for os, og vi var ikke helt klar. Det var dejligt at vi fik sejren til sidst og kom videre i pokalen.