Ingenting at hente i Hjørring

1. september 2019 - Hvidovre Fodbold

Det var en søndag, med en af de lange ture, da Hjørring inviterede til bold i Nordic Bet Ligaen, på et ny-ombygget stadion, med to nye tribuner. Men gæstfriheden rakte ikke langt. HIF blev fra starten af trykket tilbage, men trods dette, var det dog alligevel HIF, der formåede at komme frem til den første store chance, da Mikkel Nøhr spiller Stefan Nygaard alene med Vendsyssels målmand, i det 7. minut, men afslutningen bliver sendt lige på denne. I det 11. minut redder Filip Djukic en hurtig kontra, som sendes højt i feltet, hvor den heades mod fjerneste stolpe, hvor han kommer fremragende ned, og får hænderne på. I det 34. minut må Hakan Redzep lade sig udskift, efter han er blevet klasket ned for 2. gang. Ind kommer Christopher Østberg. Og med 5 minutter tilbage af den ordinære tid, sker det, der ikke må ske. Mike Mortensen får ikke skilt sig af med bolden, og så opsnapper Wessam Ali bolden og går mod mål. Mike når dog ned, og får presset, men han får spillet skråt frem til Ali Messaoud, som får sparket forbi Filip Djukic til føring 1-0 til Vendsyssel. Og således kunne holdene gå til pause.

Vendsyssel har bolden i nettet med 6 minutter spillet i anden halvleg, efter et frispark, der tager muren og ryger i vejret, men målet bliver annulleret for offside. I 58. minut får Stefan Nygaard en friløber af Nicolaj Agger, men han får, desværre, sparket lige på Vendsyssels målmand. I det 62. minut bliver der satset, da Stefan Nygaard og Matti Olsen tages ud til fordel for Morten Nielsen og den unge Marcus Lindberg, der fik debut i onsdags mod Brønshøj. Blot to minutter senere misser Vendsyssel et udspark, og Nicklas Schmidt opsnapper og går mod mål. Han afslutter kort inde i feltet, men desværre på en fremadstormende målmand. I det 74. minut sender Christopher Østberg en lang bold op til Mikkel Nøhr, som sprinter fra forsvarerne, der er gået langt op, og da målmanden stormer ud, forsørger Nøhr at sparke dybt over målmanden, men bolden går desværre også over mål. Og så, i det 78. minut, reduceres HIF til 10 mand, da Fredslund fælder en Vendsyssel spiller, og indkasserer sit 2. gule kort, og sendes i bad. Så bliver det for alvor svært. De sidste 15 minutter forsøger Vendsyssel FF at øge, og sender flere angreb afsted, og 4 minutter inde i overtiden, kunne det godt være blevet 2-0, da de kommer alene 4 mand mod Daniel Stenderup, men heldigvis formår de ikke at spille sammen, og afslutningen sender Djukic til hjørnespark.

Og så slutter kampen med den ene scoring. Drøn-ærgerligt. HIF kommer bedre med i kampen, efter en skidt første halve time, men trods flere ihærdige forsøg, lykkes det ikke.

Cheftræner Per Frandsen: Det var en meget skuffende første halve time. Vi taber alle "basic"-situationerne, selvom vi dog skaber to store chancer. Men, selvom det kommer til at lyde som gentagelse, så er det samme mønster, som tidligere, vi brænder alt for meget, og forærer et mål væk. Den sidste time, spiller vi os ind i kampen, men det er svært med et dumt rødt kort og en bortforæring af et mål.