Ingenting med hjem fra Jylland.

12. oktober 2019 - Hvidovre Fodbold

Dagens kamp, ude mod Skive, blev udsat med 30 minutter, da færgen HIF var med, ikke kunne lægge til i Ebeltoft, men måtte sejle til Aarhus i stedet. Da kampen endelig kom i gang, blev vi vidner til en meget lige kamp, i starten, hvor både HIF og Skive havde sine chancer. I det 14. minut sender Skive bolden på stolpen, fra en position 3-4 meter uden for feltet, lige midt for mål, og tre minutter senere er det Christopher Østberg, der sender bolden lige over den ene sammenføjning, fra en position omkring midten af Skives banehalvdel. Det bliver til et par løse chancer i resten af halvlegen, og i kampens sidste minut, får HIF et hjørnespark. Dette sendes i feltet, hvor HIF presser på, og mellem "fjender" og venner, får Lirim Qamili til sidst foden på, og bringer HIF i front. Kort efter fløjter dommeren halvlegen af.

HIF starter fint i andel halvleg, og får lagt et pres, som dog ikke giver noget udbytte. Men efter 10 minutter får Skive lagt et indlæg i feltet, og her kommer så Sebastian Grønning ind foran Mike Mortensen, og han pander bolden ind bag en overrasket Victor Anker i Hvidovremålet. I det 57. minut, mister HIF bolden midt på Skives banehalvdel, og Skive kommer i lynhurtig kontra, men afslutningen sender Victor Anker fint til hjørnespark. Og bare minuttet senere, får Skive et hjørnespark, som giver et vældigt klumpspil inde foran mål, og med en lang tå får Jacob Vetter Laursen sendt bolden i nettet. Så var det for alvor op ad bakke. I de sidste minutter presser HIF voldsomt på, og får også tilkæmpet sig et par hjørnespark eller tre, men desværre kommer der ikke noget udbytte ud af det. Og så ender kampen med en 2-1 sejr til Skive.

Cheftræner Per Frantzen: Jeg synes faktisk at det var en meget lige kamp, men vi har fået en dårlig vane med at sætte det hele til på 10 minutter. Disse fejl skal vi se at få formindsket. Jeg synes endda at Skive var bedre i kampen på Pro Ventilation Arena, end de var i dag, men det hjælper jo ikke noget.