Mål i overtiden, og stadig ubesejret

19. august 2022 - Hvidovre Fodbold

Kunne Hvidovre-mandskabet fortætte den flotte stime ?. Det var ellers HB Køge, der lagde bedst ud, og i det 2. minut, laver HIF-forsvaret en stor kikser, da Daniel Stenderup sender bolden ind i ryggen på Magnus Lysholm, og den ryger videre til en Køge-spiller, der heldigvis sender bolden på overliggeren. Efter denne forskrækkelse, får HIF arbejdet sig ind i kampen, og får lagt et pres på HB Køge. Det bliver til et par muligheder i det første kvarter, men det fører ikke til noget. 16. minut, Køge forsøger at komme igennem, men HIF-forsvaret stopper sikkert opspillet. Køge står til gengæld meget kompakt, og Hvidovre har problemer med at spille sig igennem. Omvendt, så viser Køge ikke noget i denne periode. HIF får dog tilspillet sig lidt chancer, men der kommer ikke noget ud af det. 2 minutter før pausefløjt, hopper og dannser bolden foran Køges mål, men endnu en gang kommer der ikke noget ud af det. En fin halvleg af HIF, men ikke nogen store chancer til nogen af holdene.

Det bliver præcis det samme mønster, der tegner sig i 2. halvleg. Et HIF-mandskab, der forsøger og forsøger, men lige meget hvad, så lukker HB Køge af, og virker tilfredse med eet point. Omvendt, så kommer Køge heller ikke frem til ret meget, og det der er, tager HIF-forsvaret sig sikkert af. LIGE indtil halvlegens 2 overtidsminut. Christian "Greko" Jakobsen, modtager bolden et par meter uden for Køges felt. Han spiller hurtigt videre til Andreas Pyndt lige foran feltet, og han skubber smart bolden videre med støvlesålen til Andreas Kiel Smed, som smutter imellem to mand, og alene med målmanden, scorer han usvigeligt sikkert. Vild eufori på Pro Ventilation Arena. 1½ minut efter, fløjter dommeren af for kampen. 

Cheftræner Per Frandsen: Vi styrede kampen. HB Køge er et godt hold, og de stod godt. Men vi havde de chancer, der skal til, og er glad for at Smed fik scoret på chancen.