Nederlag mod Nykøbing i Belt Cup

8. juli 2023 - Hvidovre Fodbold

Endnu en gang gik turen til Nykøbing, hvor dagens modstander i Belt Cup var Nykøbing FC. Gæsterne skulle hurtigt vise sig, ikke at være særligt venligt stemte overfor det nye Superliga-mandskab fra Hvidovre, for der er blot spillet 5 minutter, da en tværpasning sendes ud i Nykøbings højre side, til deres nummer 29, som tager et par enkelte træk, og sender bolden ind i Hvidovre-feltet. Her kæmper Nicolai Geertsen og Nykøbings nummer 28, og Nykøbing-manden kommer først, og får sendt bolden over mod fjerneste stolpe, som den rammer og går i nettet. HIF har inden dette haft bolden mest, og det er vel Nykøbings første aktion hen over midten. HIF forsøger at komme hurtigt tilbage, og allerede minuttet efter trykker Lirim Qamili igennem på kanten, og får spillet fladt ind i feltet hvor Mads Kaalund forsøger, men han får ikke ordentlig træf. Marius Papuga opsnapper en tværpasning fra NFC i det 15. minut, og han tager et par træk op mod Nykøbings målfelt, og afslutter fra kanten, men desværre lige i hænderne på Nykøbings målmand. Mads Kaalund fremtvinger et hjørnespark efter fint forarbejde af Marcus Lindberg det 21. minut, men dette kommer der intet ud af. Nykøbing er ved at smuttet igennem i det 22. minut, på et sjældent besøg på Hvidovres banehalvdel, men HIF-forsvaret når ned på plads og får afværget muligheden. Det samme er næsten ved at ske 4 minutter senere, da Matti Olsen sender bolden lige i fødderne på en Nykøbing-mand, og giver mulighed for en kontra. Heldigvis når forsvaret hjem igen, og får endnu en gang afværget. Efter den halve time, får HIF endelig etableret et ordentligt pres på Nykøbing, og efter et glimrende indlæg fra Marc Nielsen, må Nykøbing give hjørnespark - resultatløst. Og efter 35 minutter præcist, fløjter dommeren til pause.

Det bliver en 1. halvleg, hvor Hvidovre-mandskabet har svært ved at komme igennem et massivt Nykøbing-forsvar, som klogt har det meste af eget mandskab på egen banehalvdel. Det bliver ved den ene scoring inden pausen.

I anden halvleg kommer der langt bedre snit over HIFs spil, men det er stadig svært at komme igennem Nykøbings massive opstilling. Det giver dog umiddelbart ikke nogen scoring. Nykøbing er til gengæld tæt på i det 23. minut, men Filip Djukic er på rette sted, og får blokeret muligheden. I det 25. minut kommer Mathias Andreasen højest efter et hjørnespark, men desværre går hans hovedstød lige i handskerne på målmanden. Minuttet senere er der endnu et hjørnespark, hvor der bliver afsluttet, men desværre forbi mål. Efter den halve time, får HIF lagt et udmærket pres, men det ender med at Nykøbing får fat, og får losset bolden langt op ad banen. To minutter inden i dommerens overtid, får HIF et frispark lige uden for feltet. Magnus Fredslund sættes til at sparke, men han rammer desværre ind i muren, og der kommer ikke mere ud af dette. Og så ender kampen med den ene scoring, som Nykøbing opnåede i 1. halvleg.

Men resultatet betyder, at HIF spiller placeringskamp om 3/4-pladsen mod Næstved i morgen søndag d. 9.7. kl. 12:00 i Nykøbing.

Et nyt punkt her i referatet, eller et gammelt, der skifter "navn" bliver: "Hvad si'r du til det Frandsen ?", da jeg har lagt mærke til, at det er det, jeg altid indleder med, når jeg skal have den korte kommentar :-)

"Hvad si'r du til det Frandsen ?":  Det er en kæmpe skuffelse. Vi arbejder ikke hårdt nok, og vi kan ikke åbne dem. De står 10 mand nede, og vi er ikke gode nok. Derudover forsvarer vi dårligt ved deres scoring.