Nederlag til topholdet.

12. maj 2019 - Hvidovre Fodbold

Fremad Amager har langsomt, men sikkert, arbejdet sig frem mod en playoff-plads til Superligaen. Inden dagens kamp, lå de blot 1 point efter på en 4. plads. Det skulle Hvidovre-mandskabet forsøge at forplumre, og er også ganske fint med, i de første 20 minutter. Det bliver til et par større chancer til Nicklas Schmidt, Lirim Qamili og i det 18. minut en stor chance til Stefan Nygaard, hvis afslutning desværre reddes på stregen. I det 22. minut, efter et hjørnespark, er det ved at gå galt for HIF. Filip Djukic får ikke bokset langt nok væk, og hurtig kommer bolden retur. En Fremad-spiller, stikker en lang tå frem, og forsøger at skubbe bolden over linjen, men Djukic er kommet på plads, og han kommer ned, og i to omgange, får han holdt fast. Et boldtab midt på banen, koster den første scoring, da Fremad Amagers giftige angriber, Samson Lyede, fra midten af feltet, til venstre for målet, får sparket bolden tørt uden om Filip Djukic. Det bliver til et par mindre chancer til Qamili og Nygaard i den resterende del af halvlegen, men uskarphed gør, at Fremad går til pausen men en smal føring.

Anden halvleg bliver en tro kopi af slutningen af første. Filip Djukic hiver en glimrende redning i det 52. minut, da konstant farlige Lyede endnu en gang får afsluttet. Blot fire minutter senere, burde der have været bragt balance i regnskabet, Men alene med målmanden, taber Lirim Qamili lige et skridt, og får ikke ordentlig ram på bolden. I det 63. minut må Djukic endnu en gang diske op med en fin redning, da Samson Lyede kommer alene med ham, og han får fingrene på afslutningen, og sendt bolden på stolpen, hvorefter Malthe Kiilerich sparker bolden langt op ad banen. Niclas Schmindt får muligheden i det 71. minut, men hans hovedstød ind under overliggeren, bliver grebet af målmanden. Og så, endnu et boldtab, i det 78. minut, langt oppe på banen, sender Fremad Amager i en kontra. 4 mand kombinerer sig hurtigt gennem HIFs fem mand, og bolden ender til sidst hos......Samson Lyede, der fra kanten af feltet sparker bolden uden om Filip Djukic. Blot tre minutter senere burde reduceringen være en kendsgerning, da Marcus Mølvadgaard, efter et hjørnespark, står foran målmanden, med ryggen til denne, og elegant får vippet bolden uden om, og i nettet. Desværre bliver Mølvadgaard dømt offside. I det 84. minut får HIF så et frispark et par meter uden for feltet. Kim Aabech sættes til at sparke, og elegant trækker han bolden uden om muren, og i mål i modsatte side af, hvor målmanden havde placeret sig. HIF kaster nu alt frem, og Nicolaj Agger er tæt på i det 83. minut, men han taber et skridt, og får ikke afsluttet ordentligt. Og så ender det hele med en sejr til Fremad Amager. Med resultaterne i de andre kampe - Thisted og Roskilde taber og Helsingør spiller uafgjort, har Hvidovre-mandskabet stadigvæk 4 point ned til stregen.

Cheftræner Per Frandsen: Vi er for dårlige i begge felter, ellers havde vi vundet denne kamp. Vi starter fint ud, og er bedre end Fremad Amager, og de redder endda på stregen. Men den helt store forskel ender med at være, at vi brænder alt for mange chancer. For de var der. Det er positivt at vi stadigvæk selv kan afgøre det, over de to næste kampe.