Nyhed

27. august 2023 - Hvidovre Fodbold

Det var med følelsen af, at OB var et af de mandskaber, hvor det var muligt at få point, og måske endda den første sejr i Superligaen. Men men, uret havde dårligt nået at runde 3 omgang, førend det går galt OBs Johannes Selven, på kanten af offside, bliver sendt afsted, og han går direkte mod HIF-målfeltet. Han trækker ind i feltet, og bliver ikke stoppet, og 2 meter inde i feltet, hamrer han bolden i nettet, op ad nærmeste stolpe. Da HIF efter 10 minutter er fremme i OB-feltet, ryger Matti Olsen desværre i offside. Marcus Lindberg kommer frem til en mulighed i det 13. minut, men afslutningen bliver ikke hård nok, og OBs målmand kan let samle op. I det 23. minut forsøger OBs Bashkim Kadrii sig fra midten af feltet, men Filip Djukic er helt på plads og med en fremragende refleks, får han reddet skuddet. 25. minut et fremragende angreb, ender hos Andreas Smed, men hans afslutning går langt forbi målet, og fire minutter senere er selvsamme Smed på færde med en afslutning, der dog desværre rammer lige ind i en OB-spiller. Bashkim Kadrii kommer frem til endnu en chance til OB, men hans afslutning går heldigvis snært forbi stolpen.

Magnus Lysholm
Magnus Lysholm. Foto: Karsten Garde Madsen/Hvidovre Avis

Derved bliver det ved pausen med en spinkel OB-føring. HIF har været ineffektive i OBernes målfelt, og man sidder dog med en følelse af, at det nok skal gå, og blive anderledes efter pausen.

Cheftræner Per Frandsen benytter sig af pausen til at sætte Jeffrey "Papa" Adjei-broni samt nyerhvervelsen Simon Makienok på banen. Dette for at give angrebet en smule mere tyngde. Men inden udskiftningerne når at komme ordentligt igang, så bringer OB sig yderligere foran, da Don Deedson Louicius udnytter et noget passivt HIF-forsvar, og fra kanten af det lille felt, sender han bolden op i det lange hjørne, udenfor Filip Djukic's rækkevidde. Det når også at blive 0-3, da Don Deedson Louicius modtager et fladt indlæg i feltet, hvorefter han sparker i nettet. Et udmærket HIF-angreb giver i første omgang hjørnespark til HIF, i det 63. minut. HIF formår at holde presset, og det ender til sidst i et mindre klumpspil i feltet, og her dukker Christian "Greko" Jacobsen op, og han kan sende kuglen i nettet, til HIFs første hjemmebane-scoring i denne sæson. I det 70. minut, er det lige ved og næsten for OB, da de sender bolden på ydersiden af stolpen. Men med et lille kvarter + det løse, tilbage, er det som om, der er kommet lidt mere smæk på HIFs spil. Men stadig ingen scoringer. Og så i det 85. minut lukker og slukker OB kampen. Et vip fra kanten af feltet, ind over de bagerste forsvarere, ender hos Bashkim Kadrii, og på kanten af offside, kan han sende bolden ind til OB-føring på 1-4. Og fem minutter inde i kampens overtid, er det helt slut, da Franco Heuban snitter et fladt indlæg ind bag Filip Djukic.

Ovenpå de lovende takter i det foregående 5 kampe, var håbet, at der skulle komme point og gerne tre af slagsen. Men OB ville det anderledes, og det blev noget af en afklapsning i stedet for.

"Hva' si'r du til det Frandsen?": Ja, der er jo ikke så meget at sige. Vi var vel 2. bedst på alt i dag, og vi vandt ingen 2. bolde. OB vandt fortjent kampen.

Simon Makienok, Daniel Stenderup, Mathias Gehrt.