Optakt til AB Tårnby

16. oktober 2015 - Hvidovre Fodbold

Vi får igen Amagerkansk besøg, når AB Tårnby i aften gæster Kæmpernes Arena. Efter sidste uges sejr over B1908, er det et selvtillidsfuldt Hvidovre hold der i aften løber på banen, når Alka Superliga dommer, Michael Johansen fløjter op til kamp kl. 19.00. Ugens træning har budt på godt humør samt en koncentreret indsats, så det er en fortrøstningsfuld cheftræner som redaktionen har fanget inden aftenens opgør.

"Det var en vigtig sejr i lørdags, men det giver ikke anledning til at hvile på laurbærene. Vi skal fortsætte de takter fra B1908 kampen, hvor vi styrede begivenhederne med tålmodigt spil og hvor vi ikke gav ret meget væk. AB Tårnby har været inde i en lidt skidt periode, og selvom de tabte stort til AB, er det ikke en let modstander. De vil nok være lidt henholdende i deres spil, men de er dygtige på standardsituationer og omstillinger, så det handler om ikke at give dem for mange muligheder på netop disse parametre. De har en række velkendte navne så som Søren Weibel, Kristian Bo Andersen, Tobias Hansen og Kasper Larsen, så de har nogle folk der har prøvet noget på det her niveau. Vi skal måske være en smule skarpere foran mål, men jeg forventer at vi kan skabe de chancer der skal til for at få tre point i aften".

På nær Anders Vestergaard der døjer med et slag på læggen, er alle mand meldt klar til kamp. Det glæder cheftræneren, og efteråret har generelt ikke givet anledning til de store spekulationer på skadesfronten. 

"Anders er ude efter et slag sidste fredag som han ikke helt er kommet sig over. Ellers er det positivt at vi har alle mand klar. Det giver en træner nogle luksusproblemer i forhold til at skulle sætte de 11 startende. Semere var en positiv oplevelse imod 8'erne, men vi skal være lidt forsigtige med ham, da han jo netop er kommet tilbage efter en lang skadespause. Men det er klart at det er nemmere at være træner, når stort set hele truppen er kampklar".

Thomas Vesth har udtaget følgende trup til aftenens kamp:

 

1. Mathias Djærnes

2. Jakob Hillstrøm

3. Frederik Krabbe

5. Nicholas Marfelt

6. Kasper Jensen

7. Peter Benjaminsen

8. Mikkel Dahl

10. Semere Haile

11. Daniel Holm

13. Mikkel Hasling

14. Christopher Østberg (a)

16. Magnus Sonne

18. Rasmus Johansson

20. Mads-Christopher Pedersen

21. Mads Rønne

23. Frederik Emil Andersen

30. Magnus Fredslund

66. Kristoffer Wichmann

 

Kampen fløjtes i gang på Kæmpernes Arena kl. 19.00. Kom op og støt drengene til en sejr.