Optakt til topkampen på Kæmpernes Arena mod HIK

25. september 2015 - Hvidovre Fodbold

Efter tirsdagens skuffende exit fra DBU Pokalen mod Greve, er der igen fokus på Kanalsport Divisionen, når HIK i aften gæster Kæmpernes Arena. 3 point ville lune gevaldigt i forhold til at HIK må regnes som en seriøs kandidat til at slutte i top 4. Derfor er det en fokuseret Thomas Vesth, der har følgende vurdering af aftenens kamp. 

"Det er jo kun 6 dage siden at vi mødte HIK, så på den måde så kender vi dem godt. Det var dejligt at komme på tavlen rent pointmæssigt mod dem, da vi generelt har haft det svært imod HIK. Især på deres kunstgræs i Gentofte. Det var en ret lige kamp i lørdags, hvor man kan sige at de havde en fordel, da de er vant til at spille på kunst. Derfor tror jeg også at det bliver en anden kamp i aften. HIK er gode på bolden og arbejder ud fra et koncept, hvor de gerne vil have bolden.

Vi skal have fokus på det vi har gjort godt her på Kæmpernes Arena, hvor vi har lukket godt ud bagude og i de seneste kampe også har fået lavet nogle mål. Vi har lagt skuffelsen fra Greve kampen bag os og er fuldt fokuserede på forsvare vores førsteplads i rækken. Frederik Krabbe er ude med karantæne, så derfor bliver der en naturlig rokering i forsvaret. Marfeldt. Holm og Hasling er også tilbage efter en pause i tirsdags. Vi har også Mads Rønne tilbage i divisionsregi efter karantæne, så det er positivt.

Thomas Vesth har udtaget følgende trup til aftenens kamp.

 

1. Mathias Djærnes

2. Jakob Hillstrøm

5. Nicholas Marfeldt

6. Kasper Jensen

7. Peter Benjaminsen

8. Mikkel Dahl

11. Daniel Holm

12. Anders Vestergaard

13. Mikkel Hasling

14. Christopher Østberg

15. Tim Risvig

16. Magnus Sonne

17. Louka Andreassen

20. Mads-Christopher Pedersen

21. Mads Rønne

23. Frederik Emil Andersen

30. Magnus Fredslund

66. Kristoffer Wichmann

 

Kampen fløjtes i gang på Kæmpernes Arena kl. 19.00. Vi glæder os til at byde jer velkommen.