Remis i sæsonåbningen

19. marts 2017 - Hvidovre Fodbold

Efter en lang vinterpause og en stribe rigtig fine resultater i træningskampene blev turneringen endelig skudt i gang.

Dagens modstander i oprykningsspillet var Århus Fremad og skulle vise sig at være en lidt større mundfuld end som så. Hvidovre kommer fint fra start og efter 4 minutter får Jacob Ingvarsen et godt forsøg på mål som dog rammes helt skævt efter et glimrende opspil. 

Allerede efter 5. minutter får den tidligere Hvidovre angriber Mads Rønne en friløber som dog med fint overblik reddes af Oliver Korch.

I det 11. minut får Louka Andreassen vristet sig fri og får et skud som går lige på Århus Fremad målmanden.

Allerede i minuttet efter får Hvidovre et frispark ca. 3 meter uden for feltet og Jacob Ingvarsen skyder bolden lige i muren og rammer Andreas Damgaard fra Århus Fremad. På riposten kommer Louka Andreassen til, men skyder lige på målmanden. Det var dog medvirkende til at Århus Fremads Andreas Damgaard måtte lade sig udskifte med Rene Nerderby i det 27. minut. Kort forinden havde Hvidovre haft et hjørnespark som Aleksander Lazarevic fik headet lige over målet.

2. halvleg blev fløjtet i gang uden udskiftninger fra nogen af holdene. Spillet forløb meget lige igen uden de helt store dikkedarer. Dog måtte Hvidovres Daniel Thorup indkassere et gult kort i det 54. minut. 

I det 57. minut havde Aleksander Lazarevic en halvstor chance efter et godt indlæg fra fløjen.

Hurtig gik det ned i den anden ende da Christopher Østberg allerede i minutter efter taber bolden på midtbanen og dette skaber en kæmpe chance til Århus Fremad som dog bliver skudt lige på fjerneste stolpe. Meget heldigt for Hvidovre.

I det 66. minut måtte Århus Fremads Mathias Valentin inkassere et gul kort for at nedlægge Hvidovres Rasmus Johansson på midtbanen.

Herefter blev Jacob Ingvarsen byttet ud med Lasse Brandt Hansen. Det satte gang i udskiftningerne. Århus Fremad skiftede Mathias Valentin med Lasse Nørdam i det 69. minut og igen i 76. minut gik Morten Bundgaard ud og Mathias Nygaard Kristensen kom ind.

Tiden var ved at rinde ud og Hvidovre skruede noget op for offensiven. i 80. minut betød det en stor chance til Aleksander Lazarevic som desværre med hælen gik lige i favnen på målmanden.

I minuttet efter kom Nicolai Johanneson ind for Hvidovre i stedet for Daniel Thorup. Hvidovre pressede på - men ind ville bolden ikke. Først en stor chance til Hvidovre efter hjørnespark, hvor målmanden lige får fingrene på og i minuttet efter en halvstor chance til Hvidovre som løber ud i sandet.

I kampens 87. minut trækker Lasse Brandt Hansen en advarsel og det samme gør Århus Fremads Christian Lauenberg i det 90. minut. 

Desværre ender kampen 0-0 og på ingen måde en kamp der vil gå over i historiebøgerne. De 826 tilskuere fik en rigtig debutkamp hvor der lige manglede det sidste for at være godkendt. Det kan vi gøre bedre mod Dalum i næste uge. På lørdag må vi forsøge at konvertere 1 point med 3 vigtige point når vi møder Dalum på udebane.