Så gælder det Fremad Amager

7. maj 2015 - Hvidovre Fodbold

Der er lagt op til et lokalbrag, når Fremad Amager i morgen, fredag, kommer på besøg på Kæmpernes Arena. Fire tidligere Hvidovre-spillere kan komme på banen for Fremad Amager, nemlig Kim Drejs, Kristian Bo Andersen, Malik Conradsen og Mohammed Abdalas. Hvidovre skal følge den gode indsats mod Nykøbing FC, som i øvrigt er de eneste, der har slået Fremad Amager i år, op, og kommer på en hård opgave mod rækkens nr. 3.

Bruttotruppen til kampen:

Målmænd: Mikkel Hasling, Oliver Korch

Forsvar: Kristoffer Wichmann, Frederik Krabbe, Magnus Sonne, Jakob Hilstrøm, Hayder Said

Midtbane: Mads Rønne, Christopher Østberg, Peter Benjaminsen, Frederik Emil Andersen, Rasmus Johansson, Daniel Holm, Mathias Larsen, Azad Corlu

Angreb: Patrick Naundrup, Mikkel Dahl, Nicolaj Nielsen

Træner Thomas Vesth Hansen: "Nu skal der arbejdes videre ud fra det, vi har nået nu. Det ser rigtigt fornuftigt ud. Nicholas Marfelt er stadig skadet, men vi har Kristoffer Wichmann, Peter Benjaminsen, og Azad Corlu tilbage fra karantæner. Vi skal ud og levere en god kamp mod en modstander, der har startet dette forår flot. De har en god offensiv med masser af fart i, så vi skal op på dupperne og holde fast. Vi skal følge op på den gode indsats fra i søndags".