Så sluttede festen - så langt!

8. april 2017 - Hvidovre Fodbold

Der var store forventninger til lørdagens opgør mod Marienlyst efter sejr over henholdsvis Dalum og Kjellerup. Et hold som vi tillige havde slået 2-0 i én af de sidste træningskampe under på Fyn. En gentagelse skulle imidlertid ikke ske.

Marienlyst mødte velforberedte op og ville endog gerne spille fodbold. Efter de første 9 minutters småspil med skiftende dominans kommer Marienlysts Jonas Hansen først på bolden og bang - 0-1 til Marienlyst.

Der skulle ikke gå mere end 13 minutter af 1. halvleg før den stod 0-2 til Marienlyst. Et skud fra højrekanten som Oliver Korch nok burde have haft blev losset lige i kassen. Således så det svært ud allerede efter mindre end end et kvarter af kampen.

Hvidovre havde dog også sine chancer. I det 14. minut saksede Alexander Lazerevic lige forbi Marienlysts målmand. Dog brændte det på igen allerede minuttet efter i den anden ende. Et målmandsspark fra midtbanen af Marienlyst er tæt på sidder lige på Oliver Korch.

Status efter knap 20 minutter er at Marienlyst har haft held med at sidde højt på HIF og stresse spillet for HIF. I det 21. minut har Marienlyst endnu et farligt forsøg. Christopher Østberg får fældet en Marienlyst spiller og der dømmes frispark og gult kort til "Øst" lige udenfor feltet. Med vinden i rygge får en Marienlyst spiller hugget godt til bolden som sejlede lige forbi Hvidovres mål. I det 25. minut var det så omvendt med gult kort til Marienlysts Mark Kongsted for at fælde Christopher Østberg.

Vi skulle frem til det 30. minut før Lasse Brandt havde et godt forsøg på mål som dog endte med et hjørnespark til Hvidovre. Louka Andreassen eksekverede og igen var Hvidovre tæt på reduceringen.

I det 36. minut faldt en advarsel til Marienlysts Christian Bannis. Der skulle ske noget for Hvidovre nu og Rasmus Johansson blev taget ud og ind kom Magnus Fredslund. I det 43. minus havde Hvidovre ikke mindre end 2 chancer før Lasse Brandt i halvlegens sidste minut havde endnu en mulighed for reducering. Hvidovre måtte dog gå til pause bagud med 2 mål.

2. halvleg begyndte meget lige. I det 55. minut var Marienlyst dog tæt på yderligere at avancere med et mål efter klumpspil i Hvidovres felt. I det 61. minut faldt et uforståeligt gult kort til Hvidovres Daniel Thorup. I det 64. minut faldt en advarsel så også til Lasse Brandt. I minuttet efter blev Frederik Emil Andersen så udskiftet med Jacob Ingvarsen som spillede sin kamp nr, 100 i Hvidovre trøjen.

I det 67. minut havde Hvidovre nok hjemmeholdets største chance efter et frispark, og igen i det 71, minut havde Louka Andreassen en god mulighed. Hvidovre skiftede endnu mere offensivt ud da Daniel Thorup gik ud og Luka Dumic kom ind i det 74. minut. Det gav pote. Allrede i første minut havde Luka Dumic en chance som med lidt held ville være gået i kassen. Allerede i det 76. minut kom reduceringen. Luka Dumic efter et indspark fra højrekanten fra Magnus Fredslund. 1-2.

I det 77. minut valgte Marienlyst så at udskifte Anders Thomsen med Anders Kolind. Kort efter fik Hvidovres Jacques Bang Sørensen et gult kort. I det 84. minut foretog Marienlyst så sin 2. udskiftning. Tiden var nu ved at rinde ud og Marienlyst målmand tog sig rigtig god tid hvilket kostede et gult kort til målmanden. Marienlyst valgte tillige endnu en udskiftning som der gik lidt tid med.

I det 93. minut brændte det for alvor på for Hvidovre. Alt blev satset på et bræt og det betød 3 alene fra Marienlyst mod Oliver Korch i Hvidovres mål. Missionen mislykkedes dog for Marienlyst og Oliver Korch indkasserede et gult kort. Det står dog uklart i skrivende stund for hvad.

Marienlyst spillede samlet set fint bold og var stærke i hovedspillet. Om en uafgjort ville have været retfærdigt kan diskuteres. Kampen dokunmenterede blot hvor svær rækken er og at alle kampe skal tages meget seriøst og at der ikke er plads til en off-day.