Sikker sejr tillod unødig spænding

20. august 2017 - Hvidovre Fodbold

I fredags var der bold igen på Kæmpernes Arena da vennerne fra B93 kom på besøg.

Lige til sagen: Det må nok siges at den første halve time var noget af det bedste fodbold der er set i Hvidovre meget længe. Ganske enkelt stod den på HIF her, der og alle vegne. Hvis alle HIF angreb skulle beksrives detaljeret ville dette referat blive en roman. Lidt af overskrifterne var som følger:

I det 3. minut var Alexander Lazarevic meget tæt på scoring efter et godt lop over målmanden hos B93. Allerede minuttet efter var et nyt angreb i gang og Nicolaj Agger gjorde det til 1-0 til Hvidovre, efter et godt gennemspillet angreb.

I det 11. minut var Kim Aabech meget tæt på og herefter stod den bare på chance på chance til HIF. Vi skulle til det 16. minut hvor B93 for første gang kom tæt på efter et hjørnespark.

I det 20. minut spillede Nicolaj Agger og Kim Aabech ping pong i B93 forsvaret og - Bum - 2-0 til Hvidovre ved Fætter Nicolai Agger.

Kampens første gule kort fald til B93 Jonas Berg for at nedlægge Christopher Østberg på midtbanen. I det 36. minut måtte Jacque Bang Sørensen så indkassere et gult kort.

I det 42. minut var Kim Aabech igen ualmindelig tæt på scoring, men skudet blev pareret af målmanden ved en refleks.

I 2. halvleg foretog B93 så en dobbeltudskiftning. Anton Peterlin og Jonas Berg kom ud og ind kom Mads Walter og Sebastian Czajkowski. Det skulle for B93 vise sig ikke at være nogen dum ide for derfra kom B93 meget mere med i spillet.

I det 48. minut var Nicolaj Agger dog tæt på at lave hattricket med et hovedstød lige over målmanden i B93. Herfra begyndte ellers et regnvejr med gule kort. HIF's Nicolai Johannesen fik et gult kort i det 50. minut, som B93 kom bedre med i spillet. B93 Nicolai Olsen gjorde det således til 2-1 i det 53. minut efter et flot gennemspillet fremstød.

I det 64. minut fald der dobbelt gult til hhv. B93 Kristian Holm og HIF's Alexander Lazarevic. Igen i det 67. minut blev der givet gult kort til B93's målscorer Nicolai Olsen. I det 70. minut blev der så leveret gult kort til Kasper Kristensen.

Så fik B93 for alvor blod på tanden og i det 74. minut udskiftede B93 så Mohammed Ali med Andreas Heimer. I samme moment skiftede HIF Louka Andreassen med sidste uges målscorer Lasse Brandt Hansen.

I det 81. minut var det meget tæt på for B93 at få udlignet. Hvidovre kvitterede ved at sende Daniel Thorup på banen i stedet for Nicolai Agger. I nogen lunde samme stund fik Kasper Kristensen så sit 2. gule kort som betød udvisning til ham.

B93 var tæt på igen i det 88. minut men en god parade fra Mikkel Hasling i Hvidovremålet blev slået godt. I det 89. minut faldt så igen igen et gult kort - denne gang til Kim Aabech, der så blev taget ud til fordel for Frederik Simsom. Christopher Østberg fik så et gult kort i det 93. minut og B93's Aske Lundsgaard i det 94. minut.

Ærgerligt med så mange gule kort i en kamp hvoraf der nok burde stilles spørgsmålstegn ved flere af dem. Dejlig var det dog med endnu en sejr op til weekenden. Samlet bør blot konstateres at den kamp blev unødigt spændende for den burde være lukket helt af i HIF-favør allerede efter en halv time.

Vi ses i næste uge i Skovshoved, der som nyoprykker har overrasket alle med at være tophold indtil videre. HIF