Stenderup: "Det er vigtigt at få mentaliteten tilbage"

10. januar 2024 - Stine Kristoffersen

Frosten har stadig godt fat i landet, og det kan mærkes. Ikke mindst i Vanløse hvor dagens træning foregår, og hvor Hvidovre spillerne småtripper for at holde sig varme. Dagens træning står først og fremmest på en løbetest, der skal give et billede af spillernes form efter næsten en måneds træningspause.

En spiller, der har set frem til at være tilbage på grønsværen, er anfører Daniel Stenderup. Selvom der har været en pause fra fodbolden, har Stenderup ikke ligget på den lade side. Han arbejder til daglig ved vores hovedsponsor KBS Byg som byggeleder assistent. Pausen har derfor stået på arbejde oveni han og familiens eget hus-byggeprojekt. På trods af en travl pause er Daniel Stenderup glad for at være tilbage: ”Det har været godt at se mine holdkammerater igen, og jeg har glædet mig meget til at være tilbage på træningsbanen.” 

Det er kun anden dag, at truppen er tilbage på græsset, men spørger man Stenderup er missionen for opstarten er klar: ”Vi skal bygge på og forhindre de personlige fejl, som vores resultater bærer præg af.” Efter en hård efterårssæson er der også en del arbejde at se frem til på det mentale plan: ”Det er vigtigt for os at få den mentalitet tilbage, hvor vi arbejder hårdt for hinanden, så vi mindsker fejl, og alt det arbejde kommer til at foregå til træning,” siger Stenderup.

Den første officielle test skal stå d. 18. februar, når vi på hjemmebane tager imod Randers på Pro Ventilation Arena – en kamp som spillerne og ikke mindst vores anfører ser frem til: ”Randers er et af de hold, som vi nok kommer til at kæmpe med i bunden, så det bliver utroligt spændende.”

Før Superligaen officielt vender tilbage fra vinterpausen, står den først på tre træningskampe. Den første løber af stablen allerede lørdag, når vi gæster Nykøbing IF.