Storsejr på hjemmebane

2. april 2015 - Hvidovre Fodbold

Årets første hjemmekamp, hvor de rekonstruerede mandskab skulle følge op på den fine indledning mod FC Helsingør. De små 500 storfrysende tilskuere blev vidende til en første halvleg, med en total Hvidovre-dominans. Mads Rønne får den første større mulighed, fra kanten af feltet, men får ikke scoret i denne omgang. Blot et minut senere, skulle målet så komme. En energisk arbejdende Rasmus Johansson, bryder igennem på kanten, og elegant vipper han bolden forbi målmanden. En Herlev-spiller står lige uden for stregen, og forsøger at sparke væk, men får bare sendt bolden i eget net, og scoringen blev takseret til et selvmål.

5 minutter senere får Peter Benjaminsen bolden 5 meter uden for feltet, og han kigger op, og lægger elegant bolden ind over Herlevs målmand. 2-0, var bestemt ikke for lidt på nuværende tidspunkt. 25 minutter er spillet, da Daniel Holm får bolden lige uden for feltet i højre side, og han sparker resolut og første gang, og sender bolden ind under overliggeren. HIF holder presset resten af halvlegen, men det bliver ikke til yderligere scoringer.

Selvom træner Thomas Vesth Hansen i pausen dikterer at presset skal holdes, så kan man se at det er svært for HIF-spillerne lige at mobilisere de sidste 5% procent, med en komfortabel føring, og vinden i ansigtet. Der bliver stadig arbejdet benhårdt, og løbet meget, men den sidste skarphed mangler. HIF har en kæmpe mulighed i det 70. minut, men ind vil bolden ikke. Men da der mangler 5 minutter af ordinær tid, sendes Patrick Naundrup af sted på venstre-kanten, han afdribler to mand, og sender bolden ind i feltet. Efter et par afslutninger, ender bolden hos Mikkel Dahl, som flot sender bolden i nettet, med en behersket scoring. Mikkel Dahl er hermed oppe på 2 kampe og to scoringer.

HIF blev aldrig rigtigt presset af et Herlev-mandskab, der ikke havde meget at byde på.

Træner Thomas Vesth Hansen: "Dette er på alle måder tilfredsstillende. Vi scorer tidligt og vi holder dem fra scoringer. Vi arbejder behårdt og kort eller skader, hvilket vi også havde ekstra fokus på til sidst i kampen. Spillerne holder et godt niveau i 2. halvleg, og Jonas Schumacher og jeg er alt i alt godt tilfreds, selvom baggrunden er billig, men vi holder fokus gennem hele kampen".