Træningskamp, HIF - Avarta: 3-1

7. marts 2015 - Hvidovre Fodbold

Det var en noget anden indstilling, at HIF-mandskabet gik på banen med, til dagens kamp mod Avarta, i forhold til torsdagens mod Næstved. Et dominerende Hvidovre-hold kommer foran allerede efter 5. minutter, da Peter Benjaminsen scorer et flot mål, da han lægger den ind over målmanden fra kanten af feltet med venstrebenet. Hvidovre fortsætter dominansen, og i det 33. minut stikkes Mikkel Dahl dybt, og da målmanden går ud, løfter han roligt bolden ind over. Flere scoringer bliver det ikke til i første halvleg, men bestemt en godkendt indsats af Hvidovre.

Anden halvleg bliver noget mere rodet, da der skiftes mange ud på holdet, og det ødelægger lidt af rytmen. Det benytter Avarta sig af, og reducerer, da forsvaret bliver splittet, og scoringen sættes ind fra kanten af feltet, uden chance for Hasling i målet. Dette sker efter et lille kvarter. Nu følger en periode uden det helt store, men til sidst i kampen, får HIF fat igen og i det 78. minut scorer indskiftede Mike Poulsen, da hans afslutning rettes af, af en Avartaspiller og går i mål. Alt i alt en fornuftig kamp af HIF.

På pressemødet efter kampen udtalte Thomas Vesth:

"Vores organisation var tydeligere i dag end mod Næstved. Det er en fin kamp i store perioder. Vi havde byttet lidt rundt, og satte Kristoffer Wichmann ud som højre back, for at skåne ham lidt for nærkampe og hovedstød, men stadig give ham kamptræning. Han blev jo syet med 8 sting efter AB-kampen. Det er godt at vinde igen, efter to kampe med nederlag, og godt at vi formår at komme frem til at få scoret tre gange. Jeg er så lidt irriteret over, at de får scoret, i en situation, hvor de får bragt vores forsvar lidt på hælene. Men selvom det er en træningskamp, så er det altid sjovere med sejre."