Truppen til lørdagens kamp mod AB Tårnby

21. august 2015 - Hvidovre Fodbold

Der venter en hård opgave når Hvidovre i morgen skal forsøge at fortsætte den fine stime som holdet er inde i. Holdet er ubesejret siden forårets kamp på udebane mod Nykøbing FC, men spørger man træner Thomas Vesth Hansen, skal man ikke forvente at det bliver nogen let opgave spillerne møder på Tårnby Stadion. 

"AB Tårnby er bestemt ikke et hold man må undervurdere. De er oprykkere fra Danmarksserien, men hvis man kigger på deres hold, er der flere navne der har spillet adskillelige divisionskampe. Blandt andet kan nævnes Morten Siglau, Søren Weibel samt Kristian Bo Andersen og Tobias Hansen, der begge er kommet til i sommeren fra Fremad Amager. De arbejder stenhårdt som hold og ligger meget fokus på deres standardsituationer, hvor de kan blive farlige. Vi går selvfølgelig efter at få tre point med hjem fra Tårnby, men det sker kun hvis vi er klar fra start og samtidig arbejder stenhårdt i 90 minutter. Der er ingen lette kampe i 2. division efter den nye struktur, og er man ikke klar på dagen, kan man tabe til alle hold".

 

Thomas Vesth Hansen har udtaget følgende spillere til morgendagens kamp mod AB Tårnby. Jacob Hillstrøm ligger syg, og i stedet indtræder Patrick Nielsen i truppen. 

 

1. Mathias Djærnes

3. Frederik Krabbe

5. Nicholas Marfeldt

6. Kasper Jensen

7. Peter Benjaminsen

8. Mikkel Dahl

11. Daniel Holm

12. Anders Vestergaard

13. Mikkel Hasling (m)

14. Christopher Østberg

15. Tim Risvig

16. Magnus Sonne

20. Mads-Christopher Pedersen

21. Mads Rønne

23. Frederik Emil Andersen

24. Patrick Nielsen

30. Magnus Fredslund

66. Kristoffer Wichmann

 

 

 

Kampen spilles på Tårnby Stadion, lørdag den. 22. august kl. 14.00.