Uafgjort i hæsblæsende afslutning

11. august 2019 - Hvidovre Fodbold

Kunne HIF rejse sig, efter nederlag i sæsonens to første kampe, og med indsatsen i træningskampen in mente ??. Endvidere havde Nykøbing maksimumpoint efter de to første kampe, så det var ikke nogen let opgave for Hvidovre-mandskabet. Man må dog konstatere, at HIF havde lært lektion. Per Frandsen havde trukket sit mandskab længere tilbage på banen, og det betød, at HIF fik stoppet et hvert tiltag fra Nykøbings side. Kampens første større chance tilfalder HIF, da Lirim Qamili stikkes på kanten af feltet, og han forsøger afslutningen. Bolden går forbi målmanden, men desværre også forbi stolpen. Blot minuttet senere, får HIF endnu en stor mulighed, da Hakan Redzep spiller modsat til Magnus Fredslund, der fra kanten får løftet bolden ind i feltet med en firsttimer, til Stefan Nygaard, der resolut afslutter, men over mål. I det 22. minut forsøger NFC sig, for første gang, med en lynende hurtig kontra, men Matti Olsen kommer godt i vejen, og får givet hjørne. I det 25. minut forsøger Mikkel Nøhr sig fra distancen, men lige i favnen på målmanden. Og i det 28. minut kommer så forløsningen. Magnus Fredslund får smidt et fremragende indlæg til modsatte stolpe, og her dukker Nicolaj Agger op, og header HIF i front, til en fuld fortjent føring. Nicklas Schmidt forsøger sig med en afslutning i det 34. minut, et par meter uden for feltet, men målmanden samler op. Nykøbing forsøger at få etableret et pres, da halvlegen går i overtid, men Hvidovre-forsvaret står godt, og får sendt bolden til hjørnespark, hvilket der ikke kommer noget ud af.
Alt i alt en fremragende 1. halvleg af HIF, der får lukket fuldstændigt af, og endelig får kredit for anstrengelserne, ved at bringe sig i front.

Anden halvleg er dårligt kommet i gang, førend Mikkel Nøhr forsøger udefra med et godt skud, men det tager en NFC-spiller og går til hjørne. Dette sparkes godt i det lille felt, og målmanden får bokset ud til Magnus Fredslund, der afslutter, men han rammer skævt, og bolden går til hjørnespark. I det 52. minut får HIF bolden i nettet, efter et hjørnespark, men desværre har bolden været ude over baglinjen inden, og målet annulleres. En anden scoring bliver ligeledes annulleret for offside. Med en lille halv time tilbage, begynder Nykøbing af komme bedre med i kampen, og får sat et større pres, men kommer ikke frem til større chancer. I det 65. minut får Mike Mortensen tilraget sig et gult kort for brok, og det skulle vise sig at få følger senere. I det 67. minut brænder det på foran HIF-målet, men heldigvis får Magnus Fredslund foretaget et befriende spark op ad banen. Blot tre minutter senere, får HIF en kontra og Mikkel Nøhr forsøger fra kanten af feltet, men desværre tøver han for længe og skuddet blokeres. I det 76. minut laver Mike Mortensen et frispark uden for HIF-feltet. Desværre takserer dommeren Mikes indgriben til et gult kort, og dermed er det farvel og tak til anføreren. Frisparket sløser Nykøbing noget, og sparker direkte i muren. Per Frandsen tager konsekvensen af det røde kort, og sætter Frederik Krabbe ind i stedet for Lirim Qamili. Desværre skaber det noget ubalance, og i det 81. minut fanges HIF-forsvaret, og Lars Pleidrup spadserer igennem, og banker bolden op i nettaget, uden chance for Filip Djukic. Der skulle blot gå fire minutter, førend det går galt igen. En høj bold i feltet, ender hos en helt umarkeret Magnus Warming, som header Nykøbing i front. En spand koldt vand i hovedet, på en flok godt kæmpende HIF-spillere. Men, forestillingen er jo ikke slut, førend den fede dame har sunget. Og det må man sige, at hun gjorde blot to minutter efter. Hvidovre-mandskabet får lagt et godt pres, og får tilkæmpet sig et frispark. Dette ender hos Matti Olsen, og han sender en fuld fortjent udligning i nettet. Nykøbing forsøger sig i overtiden, men Filip Djukic får pareret, og returen sparker Magnus Fredslund langt op ad banen. Og 3 minutter inde i overtiden, får HIF et frispark, som efterfølgende giver hjørnespark, men dette kommer der ikke noget ud af, og dommeren fløjter endelig kampen af.

Man må lade Nykøbing, at de får hevet sig op, og bragt sig foran, men det er klasse af HIF-mandskabet, at de ikke giver op, og får hevet det ene point med hjem til Hvidovre - og fortjent.