Velkommen til KBH Låse

17. februar 2020 - Hvidovre Fodbold

Endnu en virksomhed er meldt sig under vores enhvers netværk, nemlig låse virksomheden KBH Låse der de kommende to år kan kalde sig Hvidovre Partner.

KBH Låse ApS døgnvagt er et låsefirma med stor kompetence og erfaring låsebranchen siden 2008. KBH Låse har hjulpet mennesker med deres låsesystemer på de mørkeste tider af døgnet, og har sikret private og erhvervsdrivende med alle former for låse og sikkerhedsudstyr.

Københavns låsesmed

KBH Låse låsesmede har en grundig uddannelse og flere kurser bag sig. De har oplevet stort set alle scenarier, og de forstår, hvordan kunderne skal håndteres uanset, hvordan situationen står til. De er omhyggelige om effektive i deres arbejdsrutiner, og de ved, at sikkerhed af højeste kaliber skaber tryghed og gode relationer.

KBH Låse sætter en ære i at forstå vores kunders bedst muligt. Vi har derfor tillært os evnen ti at stille de helt rigtige spørgsmål, sådan at vi kan skabe det helt rigtige indblik i kunders behov, når det kommer til sikkerhed og tilgang. Forståelse for kundens behov har en afgørende betydning for effektivitet i arbejdet vi udfører. Kvaliteten vil altid være i top, men vi sigter mod altid at løfte opgaven til et højere niveau end forventet.

Omfattende låseservice

Vores låseservice omfatter:

  • Private
  • Erhverv
  • Foreninger
  • Kommuner
  • Myndigheder

Er du eller din virksomhed interesseret i at høre om jeres muligheder for at blive en del af Hvidovre Fodbold, så kontakt Peter Lassen på 51184775